Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Předzápasová porada trenéra Bradáče
Předzápasová porada trenéra Bradáče
Heřmaničky - Budenín
Heřmaničky - Budenín

Muži A: Spartak Příbram - Votice [15.10.2016]

Datum: Neděle 16.10.2016 14:02 - aktualizováno: Neděle 16.10.2016 14:05Zobrazeno: 1557x
1:1 PK 4:2(1:0)

Příbram – Fotbalisté Votic nenavázali v I. A třídě na hřišti Spartaku Příbram na šestigólovou výhru s Jesenicí, ale nakonec se spokojili s bodem, když prohráli v penaltovém rozstřelu.

SPARTAK PŘÍBRAM – VOTICE 1:1 PK 4:2 (1:0)

V prvním poločase nehráli hosté dobře, přesto dokázali být více nebezpeční než domácí, ale střelu Voráčka po příbramské chybné „malé domů" vyrazil gólman, který si porazil i s trestným kopem Slunečka, hlavička Kamarýta se mezi tyče nevešla. To domácí byli stoprocentně úspěšní, když se ve 37. minutě po rohu dostal k odraženému míči Kuba a propálil vše, co mu stálo v cestě. „První půli jsme promarnili, byli jsme všude druzí a Spartak nás přehrával díky pohybu. Paradoxně jsme dostali gól po standardní situaci, ze které jsem si myslel, že dáme góly my," posteskl si kouč Votic Martin Bárta.

Po přestávce se hosté herně probudili. Zoubkův projektil a hlavičku Kamarýta ještě kryl brankář Javorský. V 65. minutě se již Votičtí radovali, když ke gólu Kamarýta pomohl hrubkou domácí hráč po centru Voráčka. Následně mohli Příbramští rozhodnout, ale dalekonosná střela Huška skončila na tyči a druhou vyrazil Soukup na roh.

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, které sice jednou vychytal Soukup, ale i hosté Šlejmar se Zoubkem se zmýlili.

„Ve druhé půli jsme začali být aktivní, vyhrávali osobní souboje a po domácí hrubce jsme vyrovnali. V závěru jsem nepochopil, proč rozhodčí, který ukáže tři minuty nastavení, tak hrajeme ještě čtyři navíc. Penalty jsme bohužel prohráli. Každý bod je ale dobrý, a pokud bychom hráli první poločas stejně jako druhý, tak jsme mohli pomýšlet na výhru," dodal po zápase Martin Bárta. 

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
37. Kuba – 65. Kamarýt
Rozhodčí:
Kvasnička
ŽK:
2:6
ČK:
0:0
Diváků:
100
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – Říha, Šlejmar, Sládek, Slunečko – Homolka (46. Tábořík), Kolář, Zoubek, Písařík – Kamarýt (78. J. Kramný), Voráček
Přílohy
  • spribram-votice2016p
    spribram-votice2016p

Související skupiny
 
šup nahoru