Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Marila-Spartak
Marila-Spartak
Dorost porazil i Motorlet
Dorost porazil i Motorlet

Muži A: Sp.MAS Sezimovo Ústí - SK MARILA Votice [3.2.2007] přátel.

Datum: Úterý 6.2.2007 21:38 - aktualizováno: Úterý 6.2.2007 22:09Zobrazeno: 1520x
3:0 (2:0)

Zápas účastníků divize A vyzněl jak herně, tak výsledkově jasně pro Sezimovo Ústí. Votičtí podali na umělé trávě v Táboře zakřiknutý a bojácný výkon. První, ale také poslední větší šanci Votic vypracoval v 15.minutě Hájek, který obešel i brankáře, ale míč z úhlu nezasunul do sítě. V dalších minutách již kralovali na hřišti Ústečtí. Ve 20.minutě si naběhl na "českou uličku" Zelenka a chytrou tečí překonal poprvé Solnaře - 1:0. Za tři minuty vyrazil vyrazil votický brankář hlavičku Zelenky na roh. V 31.minutě vypíchl Budil míč čistě skluzem na hranici šestnáctky, rozhodčí však byl jiného názoru, nařídil penaltu, kterou Vesecký proměnil - 2:0.

Po přestávce pokračovala vlažná votická hra. V 66.minutě vyrazil Solnař s pomocí tyče střelu Stejskala. V 77.minutě vyšachovali "domácí" votickou obranu a Stejskal hlavičkoval do prázdné branky - 3:0. V závěru ještě dvakrát chyboval Janů v rozehrávce, což ale Zelenka nedokázal využít. Votičtí za druhý poločas zahrozili jen střelou Rezka nad a Hájkovým únikem zakončeným vedle branky.

Ivan Čabala, trenér Votic: "Všichni hráči mě, kromě brankáře, strašně zklamali. Když jsem kluky viděl na soustředění v Jeseníkách a v zápase se Sezimovým Ústím, tak to bylo nebe a dudy. Nevím proč hráči podali tak špatný výkon, nedokážu si to vysvětlit. Soupeř nás jednoznačně s naší pomocí přehrál."

Zdroj BND, foto Pavel Šimáček 

Branky:
Zelenka, Vosecký (pen.), Stejskal.
Rozhodčí:
-
ŽK:
-
ČK:
-
Diváků:
-
Domácí:
-
Hosté:
Solnař - Dušátko (10.Kuka), Svoboda, Janů, Baťha (46.Ledvinka)- Štork (46.Nepivoda), Budil (57.Dušátko), Rezek, Lantora - Daniel (46.Šimáček,67.Daniel), Hájek.
Přílohy
  • Ivan Čabala
    Ivan Čabala

    Výkon hráčů byl pro trenéra velkým zklamáním

Související skupiny
 
šup nahoru