Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

náš fotbal
náš fotbal
Dorost - Union
Dorost - Union

Muži A: Sokol Nečín - SK Votice [20.10.2012]

Datum: Neděle 21.10.2012 20:57Zobrazeno: 1361x
3:2 (2:1)

Lídr z Votic přišel o neporazitelnost na hřišti posledního Nečína

 

Nečín – V devátém kole fotbalové I. B třídy, skupiny E, se stalo velké překvapení. Lídr tabulky z Votic totiž padl na hřišti posledního Nečína, když hosté neudrželi Radka Havelku, autora hattricku.

 

Obrovské překvapení se zrodilo v Nečíně, když lídra z Votic srazil na zem nepolapitelný Havelka, autor hattricku. Ten začal v nervózním a tvrdém zápase řádit v 7. minutě, když po narážečce překonal Soukupa, do přestávky přidal druhý gól po chybě hostující obrany a na začátku druhé půle dokonal hattrick po úniku. A to ještě jednu loženku nedal.

Hosté si také vypracovali šance, ale v prvním poločase kromě vyrovnání Viskupem na 1:1 ještě Jonszta hlavičkoval nad, Čuprův trestný kop vyrazil gólman na roh, který si poradil i s ranou Viskupa a Homolka orazítkoval břevno.

Po třetí brance domácích stačili hosté do konce zápasu jen snížit hlavičkou Homolky po trestném kopu Čupra. V závěru byl vyloučen domácí hráč, ale Votice alespoň remízu z přesilovky nevybojovaly, když v největší šanci pálil Kolář vedle.

 

Branky:

7., 37. a 47. Havelka – 12. Viskup, 80. Homolka
Rozhodčí:
Novotný Patrik - Tobiška, Zubková
ŽK:
4/4
ČK:
1/0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup –  Dušátko (46. Říha), Šlejmar, Čupr, Bareš – Viskup, Pohan, Kolář, Neuberg (46. Šedivý) – Homolka, Jonszta.

Související skupiny
 
šup nahoru