Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Hořovice
dorost - Hořovice
Kdo si hraje nezlobí
Kdo si hraje nezlobí

Muži A: Sokol Maršovice - SK Votice [7.10.2012]

Datum: Pondělí 8.10.2012 19:47 - aktualizováno: Úterý 9.10.2012 23:01Zobrazeno: 1754x
0:2 (0:0)

Derby rozhodly pro sebe Votice po trestných kopech

Maršovice – V sedmém kole fotbalové I. B třídy, skupiny E, se odehrálo okresní derby mezi Maršovicemi a lídrem tabulky z Votic, který ze dvou standardních situací ukázal svojí sílu a prodloužil svou neporazitelnost na sedm utkání.

V prvním poločase prokazoval lídr z Votic svoji kvalitu. Dobře kombinoval a dostával se do zakončení, ale Pohan pálil nad, po přihrávce Pohana Jonsztovi zhatil radost včasným vyběhnutím brankář Fillip a po nabídkách Čupra pálil Kolář nad a hlavička Pohana zamířila vedle.

Domácí z dobré obrany vyráželi do sporadických brejků, přesto se mohli dostat v závěru poločasu do vedení, ale ránu Zavadila vyrazil Soukup, který si poradil i se sólem Fišera.

Po přestávce Votice ještě více utahovaly smyčku okolo maršovického krku. Jonsztu po přihrávce Budila ještě Fillip vychytal, ale na dorážku Homolky po trestném kopu Čupra již nestačil.  Hosty branka uklidnila, naopak domácí srazila. A tak Neuberg a D. Šedivý pálili vedle, Šedivého projektil vyrazil Fillip. Definitivu pro Votice dal v 80. minutě M. Budil po trestném kopu Čupra.

Trenér Maršovic Jaroslav Žížala k derby s lídrem z Votic dodal. „Hosté byli herně lepší a vyhráli zaslouženě. My jsme chtěli hrát pozorně zezadu, což se nám v první půli dařilo. Paradoxně jsme měli největší šanci, ale Fišer po sóle na brankáře z půlky hřiště nedal. Po přestávce jsme udělali dvě chyby po standardních situací a hosté nás z obou potrestali góly," posteskl si kouč a poznamenal: „Škoda, že jsme nedali Fišerem gól, poté jsme mohli Votice potrápit víc a utkání by bylo zajímavější."

To na votické straně byl vedoucí mužstva Luboš Javorský spokojenější. „Zápas jsme měli od začátku ve svých rukách a  jen zbrklostí jsme šance neproměňovali, což bylo také zapříčiněno horším terénem, na což se ale nechci vymlouvat. Ve druhém poločase naše převaha nabírala na intenzitě, přišly i šance a dva góly po standardních situacích. Herně jsme domácí předčili, výsledek je pro nás příznivý a jsem rád, že naše série neporazitelnosti pokračuje dál. Máme náskok pěti bodů a už se soustředíme na Podlesí."

 

Autor: Pavel Šimáček

 

 

 

Branky:
52. Homolka, 80. M. Budil. 
Rozhodčí:
Fára
ŽK:
2/1
ČK:
0
Diváků:

Domácí:
Soukup –  Dušátko, M. Budil, Čupr, Bareš – Viskup, Pohan, Kolář (46. D. Šedivý), Neuberg (85. Štork) –  Homolka (87. Otradovec), Jonszta.
Hosté:
Fillip – T. Procházka, Pauer, M. Hašek (82. Zderadička), Řezníček - Zavadil, S. Šetina, Šach (75. M. Procházka), Bartoš, Hlaváč – Fišer (77. Z. Šetina).
Přílohy
  • Maršovice-Votice
    Maršovice-Votice

Související skupiny
 
šup nahoru