Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Policejní pohár
Policejní pohár
Votice -Nové Strašecí
Votice -Nové Strašecí

Muži A: Slovan Velvary - SK Votice [21.9.2013]

Datum: Neděle 22.9.2013 22:24 - aktualizováno: Neděle 22.9.2013 22:29Zobrazeno: 1559x
1:3 (0:1)

Votice si třikrát zakřičely gól

Velvary - Ani horká půda Velvar nevadila votickým fotbalistům, kteří v I. A třídě odvezli ze hřiště mužstva z okresu Kladno plný bodový zisk. Autor: Pavel Šimáček

 

Ve Velvarech se hrál kvalitní fotbal, ve kterém měli první šanci domácí, ale Soukup Letkovu střelu vyrazil a dorážka Balcárka šla nad. Následně byli nebezpečnější hosté, ale proti projektilům Čupra, Homolky a Viskupa brankář Vedral nemusel zasahovat. Až v 34. minutě sešteloval mířidla Čupr a z trestného kopu zakroutil míč k tyči. Domácí zahrozili jen střelami Šelichy mimo branku.

 

Chvíli po přestávce se ale domácí dočkali vyrovnání, když se po autu dostal míč k Balcárkovi, který prostřelil Soukupa. Hosty ale inkasovaný gól nerozhodil a v 65. minutě šli opět do vedení, ke kterému jim pomohl domácí obránce, jenž si srazil míč po centru Koláře do vlastní branky. Velvarští se tlačili za vyrovnáním, ale vážněji Soukupa neohrozili, naopak do otevřené domácí obrany neproměnili sóla Viskup a Štork. Až v poslední minutě přesně zamířil střídající Němeček po uvolnění Pohanem.

 

„Hrál se docela dobrý fotbal, ve kterém jsme měli nebezpečnější akce. Kluky musím pochválit, že splnili pokyny, které jsem jim řekl před zápasem. Proto si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli," měl radost po výhře kouč Votic Martin Bárta.

 

Branky:

55. Balcárek – 34. Čupr, 65. vlastní, 90. Němeček
Rozhodčí:
Kočárek
ŽK:
2/3
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup – Šlejmar, Dušátko, Čupr, Bareš – Říha (85. Jonszta), Kolář, Pohan, Homolka – Viskup, Štork (74. Němeček).

Přílohy
  • Velvary-Votice
    Velvary-Votice

Související skupiny
 
šup nahoru