Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Týnec - dorost starší
Týnec - dorost starší
mnisek - votice
mnisek - votice

Muži A: Slavoj Řevnice - SK MARILA Votice [5.6.2010]

Datum: Neděle 6.6.2010 11:01 - aktualizováno: Pátek 18.6.2010 16:14Zobrazeno: 1514x
1:1 (0:0)

V úvodu zahrozil domácí Rejka střelou nad. Poté ale převzali iniciativu hosté, ale v koncovce byli slabší. Knobloch zamířil do rukavic brankáře Ramse, Faitl po rohu Knoblocha hlavičkoval nad, ránu Knoblocha zastavilo břevno a následnou dělovku Budila vyrazil gólman na roh. Brankář Rams čaroval při tutovkách Horvátha a Pohorského a do poločasu i při projektilech Knoblocha, Waltera a hlavičce Pohorského. Domácí hrozili z brejků, Škrovánek nastřelil tyč a hlavička Hrubého skončila vedle.

Ihned po přestávce udeřili domácí, střela vypadla Mašínovi z náruče, a následný střet Mašína s útočníkem označil rozhodčí, k nevoli hostů, jako penaltový a Hrubý se nemýlil. Hosté se hnali za vyrovnáním, ránu Waltera ještě Rams lapil, ale v 82. minutě již nestačil na volej Houšky po pasu Waltera.

 

„Zápas měl jednostranný průběh, protože jsme tempo hry diktovali my. Předvedli jsme jeden z nejlepších výkonů v jarní části sezony. Nevyhráli jsme, protože jsme byli impotentní v šancích, které jsme si vytvořili, hlavně v prvním poločase. Soupeř se dostal do vedení ze sporné penalty, ale pak jsme ho tlakem donutili k chybám, vyrovnali, ale vítězný gól jsme bohužel nevstřelili

S bodem jsem spokojený, i když na tři bylo,“ měl po remíze radost trenér Votic Ivan Pihávek.  

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
49. Hrubý (z PK) – 82. Houška
Rozhodčí:
Hrabovský
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
140
Domácí:
-
Hosté:

Mašín – Viskup, Lukeš, Faitl, Bareš – M. Budil (67. Houška), Rezek (72. Subič), Knobloch, Walter – Pohorský, Horváth (79. Říha).

Související skupiny
 
šup nahoru