Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA - Příbram
MARILA - Příbram
Memoriál J.Chudlářského - finále
Memoriál J.Chudlářského - finále

Muži A: Slavia Vejprnice - SK MARILA Votice [3.11.2007]

Datum: Pondělí 5.11.2007 20:04Zobrazeno: 1667x
0:0 (0:0)

První poločas si lídr tabulky pronajal pro sebe a nepouštěl domácí do šancí. Hlavně hostující režisér hry Zdeněk Svoboda byl vidět. Po jeho rohu hlavičkoval Janů nad a po ideální přihrávce trefil Slabý boční síť. Sám Svoboda dvakrát vyzkoušel pozornost brankáře Hajžmana. Domácí se nemohli dostat z defenzivy, ale hosté tlak nevyužili, když ještě Rezek pálil vedle branky, Bartolšice po centru Janů vychytal Hajžman, stejně si poradil i se střelou Málka po přiklepnutí Bartolšicem.
Po přestávce se hra vyrovnala, domácí se začali více osmělovat a byli blízko vedoucí branky, když v 61. minutě hlavičkoval Holý do tyče. V 68. minutě se řítil Braun sám na Klímu, ale ten střelu vyrazil. Hosté se nemohli dostat zpátky do tempa. Až v poslední čtvrthodině se vzpamatovali, k čemuž jim také napomohl nedisciplinovaností domácí Holý, který hlavou udeřil Kounovského a musel se jít předčasně sprchovat. Přesilovka ale Voticím moc nešla, Hájek a Gruber pálili mimo brankové tyče, proto zápas skončil bezbrankovou remízou.  
Ivan Čabala, trenér Votic: „V první půli jsme hráli dobře a měli jsme ze dvou vyložených šancí a několika brejků zápas rozhodnout. A také jsme podle mě měli kopat penaltu. Soupeře jsme pustili jen jednou do našeho vápna. Ve druhé půli začali být kluci zbytečně nervózní a pustili jsme domácí po  našich chybách do dvou příležitostí. Po vyloučení soupeřova hráče jsme hráli stereotypně středem a málo využívali křídelní prostory. Remíza je pro mě zklamáním, s takovým soupeřem jsme měli uhrát tři body."     

(sim,jav) 

Branky:
-
Rozhodčí:
Janíček
ŽK:
4/1
ČK:
1/0
Diváků:
70
Domácí:
-
Hosté:
Klíma - Janů, Rezek, Gazmend, Málek - Gruber, Z.Svoboda, Kounovský, Slabý (46.Bareš) - Siegl, Bartolšic (80.Hájek).
Související skupiny
 
šup nahoru