Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

votice-velvary
votice-velvary
dorost - Teplýšovice
dorost - Teplýšovice

Muži A: SK Votice - Zavidov [6.6.2015]

Datum: Neděle 7.6.2015 19:09 - aktualizováno: Neděle 7.6.2015 19:26Zobrazeno: 1670x
2:0 (1:0)

Votice – Ve fotbalové I. A třídě potvrdily šesté Votice dobrou jarní formu a dvěma góly porazily devátý Zavidov.

VOTICE – ZAVIDOV 2:0 (1:0)

První střelu vyslal hostující Škyta, ale šla vedle. Poté již byli aktivnější a nebezpečnější domácí. Štorka při odkopu trefil brankář, ale ještě stačil skluzem míč chytit na brankové čáře, trestný kop Šlejmara letěl mimo brankové tyče, Jonszta hlavičkoval po centru Slunečka do tyče, Viskup zakončil samostatnou akci do prsou gólmana A. Krause a hlavička Štorka letěla nad. Jen ve 23. minutě se domácí radovali z gólu, když se trefil po samostatné akci Viskup. Hosté zahrozili únikem Korčáka zakončeným nad.

Po přestávce byli blízko vyrovnání Zavidovští, ale rychlý brejk zakončil Štiller vedle branky. Domácí si následně v horku kontrolovali vedení, které se jim nakonec povedlo i navýšit, když se v 86. minutě dostal míč po závaru ke Štorkovi a kanonýr propálil vše, co mu stálo v cestě.

„Zápas jsme měli od začátku ve své moci, vypracovali si šance a čekali na gól a jeden v prvním poločase přišel. Soupeř také dvakrát zahrozil. Ve druhé půli byla hra otevřená a pojistku jsme přidali až v závěru zápasu. Ve velkém vedru jsme zvládli druhý zápas doma za sebou, což není lehké a jsem rád se se nám to povedlo," byl spokojený trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
23. Viskup, 86. Štork
Rozhodčí:
Kočárek
ŽK:
1:2
ČK:
0:0
Diváků:
100
Domácí:
Tůma – Říha, Molčík, Sládek, Šlejmar (79. V. Budil) – Homolka (64. Kramný), Čupr, Viskup, Slunečko – Jonszta (71. Němeček), Štork (88. M. Šedivý).
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-zavidov
    votice-zavidov

Související skupiny
 
šup nahoru