Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Lety
dorost - Lety
Dorost - Týnec
Dorost - Týnec

Muži A: SK Votice - Všenorský SK [10.5.2014]

Datum: Pondělí 12.5.2014 23:07Zobrazeno: 1268x
1:2 (1:1)

Unavené Votice nestačily na Všenory

Votice - Ve fotbalové I. A třídě, skupiny A, Votice doma překvapivě nestačily na Všenorský SK. Autor: Pavel Šimáček

Již 3. minuta nevěstila pro domácí nic dobrého, když jim Vlček po rohovém kopu rozvlnil síť. V 11. minutě ale dorazil Říha do branky vyraženou střelu Štorka brankářem a bylo vyrovnáno. Domácí to ale neprobudilo, herně se trápili a hosté hrozili po standardních situacích hlavně Vlčkem, ale skóre se do přestávky nezměnilo.

Po změně stran přišel druhý úder hostů, když Michálek využil špatnou rozehrávku Šlejmara. Domácí se sice snažili o vyrovnání a od 73. minuty proti deseti hostujícím hráčům (vyloučený Vlček), ale trestný kop Čupra letěl nad, střelu Podhorského po rohu vykopl obránce z branky na roh a když ani Štorkův únik neskončil gólem, odešli domácí překvapivě ze zápasu se skloněnými hlavami.

„Nebyli jsme tentokrát lepší a vyloženou šanci jsme neměli. Projevilo se asi, že dva domácí zápasy za sebou se nevyhrávají. Po vysoké výhře s Cerhenicemi a vítězství v poháru, kdy jsme hráli opravdu dobře, přišlo uspokojení a bylo to nemastné neslané. Vyloženou šanci jsme neměli, bylo to utrápené a míče nám zůstavaly pod nohama. Odehráli jsme pátý zápas během čtrnácti dnů a na klukách byla vidět únava. Za remízu bych byl rád, ale prostě i takové zápasy přicházejí," nebere prohru tragicky trenér Votic Martin Bárta.

Branky:

11. Říha – 4. Vlček, 56. Michálek
Rozhodčí:
Kinčl
ŽK:
2/4
ČK:
0/1
Diváků:
110
Domácí:

Soukup - Šlejmar (69. Slunečko), Budil (80. Dušátko), Čupr, Bareš - Říha, Kolář, Podhorský, Viskup - Němeček (77. Homolka), Štork (87. Kramný).


Hosté:
soupiska
Související skupiny
 
šup nahoru