Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

S Viktorkou
S Viktorkou
dorost - Lety
dorost - Lety

Muži A: SK Votice - Tuchlovice [14.9.2013]

Datum: Neděle 15.9.2013 09:26 - aktualizováno: Neděle 15.9.2013 09:34Zobrazeno: 1427x
2:0 (2:0)

Votice odčinily krutou prohru

Votice – Zapomenout na debakl z Hradišťka chtěli fotbalisté Votic v I. A třídě na svém hřišti proti Tuchlovicím.

Autor: Petr Roubíček

Domácím stačil ke třem bodům první poločas, ve kterém měli velkou převahu a tu také vyjádřili dvěma brankami. „Krutá porážka z minulého týdne na nás žádné stopy nezanechala. Ještě teď ale nechápu, jak se to mohlo stát," prohodil trenér Votic Martin Bárta
Úvod utkání však patřil hostům a gólman Soukup musel dvakrát zasahovat. Na druhé straně po úniku Viskupa vytlačil brankář Tuchlovic střelu na roh. Vzápětí na  hlavičku Němečka už byl krátký a Votice se ujaly vedení. Branka domácí uklidnila a dál podnikali nebezpečné akce zakončené střelami. Jenže Štork, Čupr, Pohan ani Viskup na hostujícího gólmana Pečonku nevyzráli. Ten byl v neustálé permanenci, jednou ho dokonce zachránilo břevno. Tuchlovičtí zahrozili až ve 39. minutě, kdy se vytáhl Soukup. Nejprve vyrazil střelu Fitka a dorážku Jalaghonia vykopl na roh.  V poslední minutě po ruce ve vápně zvýšil domácí Kolář z penalty střelou do šibenice.
Po změně stran si domácí spíše hlídali výsledek a do zakončení se tolik nehrnuli. Do šancí se dostal dvakrát Němeček a  jednou Otradovec, ale Pečonka byl vždy na místě.
„O naší výhře rozhodl první poločas, kdy jsme vstřelili dvě branky a ještě měli tři vyložené šance. Ve druhé půli jsme výsledek mohli potvrdit, bohužel se nám zvýšit nepodařilo. I tak jsem s výkonem  mužstva spokojený," zhodnotil zápas Martin Bárta.  

 

Branky:

11. Němeček, 45. Kolář (pen.).
Rozhodčí:
Pudil - Pospíšil, Koleček - DA Sova
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
120
Domácí:

Soukup – Říha, Šlejmar,  Čupr, Bareš – Kolář,  Pohan, Viskup (57. Otradovec), Homolka (90. Dušátko) – Němeček (87. Sládek), Štork (81. Jonszta). 

Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice - Tuchlovice
    Votice - Tuchlovice

Související skupiny
 
šup nahoru