Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Letošní Silvestr
Letošní Silvestr
Kolín - dorost mladší
Kolín - dorost mladší

Muži A: SK Votice - SK Lhota [13.9.2014]

Datum: Pondělí 15.9.2014 13:47 - aktualizováno: Neděle 19.10.2014 09:07Zobrazeno: 1234x
6:5 (1:2)

Votice - Fotbalisté Votic a Lhoty předvedli diváků v I. A třídě parádní podívanou s mnoha góly a zvraty. Přestřelku nakonec lépe zvládli domácí, když střídající Homolka rozhodl dvě minuty před koncem o první výhře Votic v soutěži. Autor: Pavel Šimáček

Zápas přinesl divákům parádní podívanou. Úvod vyšel hostům, Soukup ještě sólo Havelky chytil a Jung pálil do tyče, aby Mikolanda ve 20. minutě otevřel z dorážky skóre. Domácí gól probudil. Jonszta se štěstím ihned vyrovnal a hostující Asník trefil po závaru břevno vlastní branky. Následně se Lhotě zranil gólman, do branky šel Asník, kterého v závěru poločasu ještě vyměnil Kučera. Přesto se hosté dostali do vedení z otočky Havelkou.

Po přestávce se ještě zvýšily gólové manévry. M. Budil z dorážky střely Čupra srovnal, aby Jung po rohu hlavou opět dostal hosty do vedení. Jenže Podhorský po centru Viskupa a Viskup po závaru otočili na 4:3. Diváci byli ve varu, zvláště když Mikolanda z penalty a Jung hlavou zase převrátili stav na stranu Lhoty a zdálo se, že již vedení udrží. Jenže v závěru Viskup z trestného kopu a střídající Homolka hlavičkou zajistili Voticím první výhru v soutěži.

„Pro diváky úžasný a pro trenéry ještě lepší," smál se po první výhře v soutěži trenér Votic Martin Bárta a pokračoval v hodnocení zápasu: „Na těžkém terénu bylo z obou stran spousty chyb a nepřesností, ale také výborných akcí, bylo tam vidět všechno a diváci si přišli na svý. Jsem strašně rád, že jsme zápas dotáhli k výhře, i když jsme čtyřikrát prohrávali."

FOTO Lenka Břicháčková

Branky:

66. a 85. Viskup, 22. Jonszta, 50. M. Budil, 61. Podhorský, 88. Homolka - 20. a 71. (z PK) Mikolanda, 58. a 76. Jung, 42. Havelka.


Rozhodčí:
Kincl
ŽK:
3/4
ČK:
0
Diváků:
100
Domácí:

Soukup - Molčík (54. Šlejmar), M. Budil, Čupr, Bareš - Říha, Podhorský, Kolář, Viskup - Jonszta (67. Němeček), Štork (85. Homolka). 


Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice - Lhota
    Votice - Lhota

Související skupiny
 
šup nahoru