Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Doma s Motorletem
Doma s Motorletem
UMT
UMT

Muži A: SK Votice - SK Hvozdnice [30.8.2014]

Datum: Neděle 31.8.2014 16:54Zobrazeno: 1317x
1:3 (1:1)

Z Hlavy měli Votičtí velkou hlavu

Votice - Nový ročník fotbalové I. A třídy nezastihl Votice v dobrém rozpoložení, když ze čtyř zápasů získaly pouhý bod a jejich situace není růžová. Ještě více na dno je dostala Řepkova Hvozdnice, které neuškodila ani ztráta dvou hráčů a trenéra Busty, jenž dostali disciplinární trest po zápase ve Všenorech. Autor: Pavel Šimáček

Zápas začali domácí parádně, když po faulu brankáře Vaňátka na Štorka proměnil penaltu Kolář. Následně vyslal hostující Řepka hlavou do úniku Štorka, ale ten sólo zakončil vedle. Po čtvrthodině se dosud nebodující Hvozdničtí probudili a Plamínka ze dvou brejků vychytal Soukup. Když už se všichni chystali na poločasovou přestávku, chyboval M. Budil a Dolejš zadarmo přišel ke gólu.

Domácí gól srazil do kolen a ve druhé půli jakoby neexistovali. Plamínek nejprve trefil spojnici tyče a břevna, aby vzápětí Hlava po kolmici rozvlnil votickou síť. A jelikož se stejný hráč trefil lobem ještě jednou, tak si hosté odvezli z Votic všechny body a domácí mohli být rádi, že v závěru nebyla porážka ještě výraznější.

„Pokud takhle budeme hrát, tak jsme adepti číslo jedna na sestup. Zápas se sice výborně vyvíjel, vedli jsme a Mára Štork neproměnil sólo. Když už můžeme jít do kabin z vedením, tak jeden z nejzkušenějších hráčů naleje nepochopitelně malou domů hráči soupeře a ten vyrovná. Druhá půle byla z naší strany tragédií, hosté v pohodě dali dva góly a mohlo jich být víc nebýt Soukupa," zuřil po zápase trenér Votic Martin Bárta a dodal: „Chybí nám vzadu organizace hry, kterou tam udělal loni Martin Čupr, což je vidět v inkasovaných gólech. Na hráčích leží deka, kterou je potřeba odhodit. Můžu je připravit v kabině takticky, ale na hřišti to musí odehrát sami."

Branky:
5. Kolář (z PK) - 50. a 71. Hlava, 45. Dolejš

Rozhodčí:
Petýrek
ŽK:
2/5
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:

Soukup - Molčík, Šlejmar, M. Budil, (57. Dušátko), Bareš - Říha, Podhorský, Kolář, Homolka (46. Němeček) - Štork, Viskup (71. Slunečko).


Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice-Hvozdnice
    Votice-Hvozdnice

Související skupiny
 
šup nahoru