Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci starší - FC Zenit Čáslav B
žáci starší - FC Zenit Čáslav B
Na Admiře
Na Admiře

Muži A: SK Votice - Loděnice [7.6.2014]

Datum: Neděle 8.6.2014 09:14 - aktualizováno: Neděle 8.6.2014 09:21Zobrazeno: 1267x
3:1 (2:1)

Votice si na samaritány nehrály

Votice – V předposledním kole fotbalové I. A třídy, skupiny A, přivítaly sedmé Votice na svém hřišti o záchranu bojující Loděnice a třemi góly je poslaly do I. B třídy.

V první šanci se objevili hosté, když požár před brankou ve velkém vedru uhasil na poslední chvíli Šlejmar. V 15. minutě ale na druhé straně hasiči z Loděnic přišli pozdě, když neuhasili únik Viskupa, jeho přihrávku jako na podnose, kterou uklidil do sítě Jonszta. Votická radost ale mohla mít jepičí život, ale Soukup měl dobře postavenou branku, tak střelu Mráze zastavilo břevno. A tak si domácí došli pro druhý gól. Nejprve Homolka po centru Jonszty přestřelil, ale následně si našel místo v šestnáctce Jonszta po centru Bareše a hlavou zvýšil na 2:0. Když už se aktéři těšili na poločasový oddech, přišel špatný votický odkop z vlastní šestnáctky, do míče se opřel Paleček a dostal Loděnice do hry – 2:1.

Po přestávce již ale byli na hřišti činní jen domácí hráči a hosté jakoby se smířili s prohrou a již nekousali. Domácí si vypracovali čtyři dobré šance – Štork, Jonszta a Budil netrefili branku. Jen Kolář po přihrávce Jonszty sešteloval správně mířidla a po lobu přes brankáře upravil na konečných 3:1.

„Ve velkém vedru jsme náročný zápas zvládli a zaslouženě vyhráli. V první půli se dvakrát prosadil Milan Jonszta a jen škoda, že jsme inkasovali do kabin po našem špatném odkopu a následné pěkné střele soupeře. Hosté měli v první půli dvě šance, když jednou nastřelili. Ve druhé půli jsme již na hřišti dominovali a z několika šancí jsme zvýšili náskok jen o jeden gól. Hosté byli již odevzdaní a již asi smířeni se sestupem," dodal k utkání trenér Votic Martin Bárta a ještě než šel na „dokopnou" pochválil Milan Jonsztu, autora dvou branek a jedné nahrávky. „Určitě jsem rád, že se prosadil, hrozně mu to pomohlo a už góly potřeboval jako sůl. V obou případech byl ve vápně po přihrávkách Viskupa a Bareše na správných místech."

 

Branky:
15 a 26. Jonszta, 67. Kolář - 41. Paleček

Rozhodčí:
Tylchert
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
80
Domácí:

Soukup - Šlejmar (58. Kramný), Budil, Dušátko, Bareš - Homolka, Kolář, Podhorský (83. Molčík), Viskup - Štork, Jonszta (73. Němeček).


Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice-Loděnice
    Votice-Loděnice

Související skupiny
 
šup nahoru