Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

trénink
trénink
Holler a Janů
Holler a Janů

Muži A: SK Votice - Jílové [9.8.2015]

Datum: Pondělí 10.8.2015 09:55 - aktualizováno: Pondělí 10.8.2015 10:02Zobrazeno: 1665x
3:0 (0:0)

Votice – Hráči Votic otevřeli fotbalový ročník I. A třídy, skupiny A, na svém hřišti s Jílovým třígólovou výhrou, o které rozhodli ve druhém poločase. Zápas se nehrál jako vždy v sobotu, ale až v neděli, kam nařídil svaz domácí votické zápasy. „Připadalo mi, že diváků přišlo na zápas stejně jako, když jsme hrávali v sobotu," dodal k termínu zápasu trenér Votic Martin Bárta.

VOTICE – JÍLOVÉ 3:0 (0:0)

V prvním poločase měli sice domácí územní převahu, ale vyloženou šanci si vypracovali jen jednu, když v závěru prvního dějství hlavičkoval osamocený Sládek po centru Čupra těsně nad branku. Další dvě nebezpečné střely Bareše po dlouhém autu a Viskupa po kombinaci skončily mimo brankové tyče. Hosté dobře bránili, moc se dopředu nehnali a jen jednou vystřelili na votickou svatyni, kterou však Topol netrefil.

Po přestávce se ukázalo, kdo je na tom lépe po fyzické stránce. V 54. minutě zahráli hosté rukou těsně za hranicí šestnáctky. K míči se postavil zkušený Čupr a poslal balón do sítě – 1:0. Domácí branka uklidnila, definitivně opanovali hru a hnali se za dalším gólem. Štork ještě trefil vyběhnuvšího gólmana Kruliše, ale v 62. minutě se již Votičtí radovali. Po rychlém brejku se dostal míč k Viskupovi, ten uvolnil Slunečka, jenž křížnou střelou rozvlnil síť – 2:0.

Následně si již domácí vedení hlídali, až v závěru udělali chybu, ale hostující Zeman jí nepotrestal. V poslední minutě přišla pro domácí definitiva v podobě gólu, který zařídili střídající hráči. Voráček po dlouhém pasu unikl a naservíroval míč jak na zlatém podnose Kramnému, a ten nemohl minout – 3:0.

„Od začátku jsme diktovali tempo hry, ale v první půli jsme šance neproměnili. Ve druhé už jsme zápas třemi góly rozhodly. Soupeř jen občas zahrozil z brejků, ale v obraně jsme pracovali dobře. Jsem spokojený, že jsme dobře odstartovali do sezony," měl radost z třígólové výhry trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
54. Čupr, 62. Slunečko, 90. Kramný
Rozhodčí:
Vokoun
ŽK:
0:2
ČK:
0:0
Diváků:
110
Domácí:
Soukup – Šlejmar, M. Budil (78. Molčík), Sládek, Bareš – Říha (72. Kramný), Kolář, Čupr, Slunečko – Viskup, Štork (72. Voráček).
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice - jílové
    votice - jílové

Související skupiny
 
šup nahoru