Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

FC Kozlovna
FC Kozlovna
Přišel i prezident klubu Tomáš Válek
Přišel i prezident klubu Tomáš Válek

Muži A: SK Votice - Jesenice [26.9.2015]

Datum: Úterý 29.9.2015 14:55 - aktualizováno: Úterý 29.9.2015 14:58Zobrazeno: 1746x
0:3 (0:2)

Votice – Ve fotbalové I. A třídě nestačily Votice po Kunicích a Zbuzanech ani na Slávii Jesenice, a tak potřetí za sebou smutně odcházely ze hřiště.

VOTICE – SLAVIA JESENICE 0:3 (0:2)

V prvním poločase se hrála nezáživná kopaná, přesto padly dva góly, ale do sítě Votic. Ty si ale vypracovaly první šanci, ale kanonýr Štork jen orazítkoval břevno. To hosté byli úspěšnější. První střelu ještě s pomocí tyče kryl Soukup, ale chybu Bareše v rozehrávce již potrestal Alba lobem přes vyběhnuvšího Soukupa. Po půlhodině hry si Kratochvíl zpracoval dlouhý míč a parádní ranou z dálky „angličanem" podruhé rozesmutnil Votice.

Po přestávce začali lépe hosté a střelu po rychlém brejku Soukup vyrazil, na druhé straně zakončoval Slunečko po přihrávkách Bareše (přestřelil) a Kramného (brankář volej vyrazil) a Štork přestřelil branku. Snížení nepřišlo, naopak v 88. minutě zatloukl do votické rakve třetí hřebíček z trestného kopu Beneš.

„První poločas byl od nás tragický. Začátek sice nebyl špatný, ale gól nás srazil a druhý ještě víc. Druhý poločas byl od nás lepší, kluci bojovali, ale bohužel jsme kontaktní gól nedali a soupeř v závěru z trestňáku dorazil," smutnil kormidelník Votic Martin Bárta a dodal: „Z posledních tří zápasů máme hrozivé skóre 2:9. Každý nás doráží a my naopak nebráníme natěsno. Defenzivní činnost je strašidelná. Máme marodku – Budil byl pracovně pryč, Kamarýta bolí třísla, Bareš nastoupil po zranění, Viskup i Čupr se zraněními. Nechci se vymlouvat, prostě špatně bráníme a zvlhl nám střelecký prach. Musíme se dát zdravotně dohromady a zapracovat na defenzivě, abychom se mohli od čeho odpíchnout."

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
9. Alba, 30. Kratochvíl, 87. Beneš
Rozhodčí:
Sandev
ŽK:
1:0
ČK:
0:0
Diváků:
85
Domácí:
Soukup – Kamarýt (46. Kramný), Sládek, Čupr, Bareš (71. Písařík) – Říha, Kolář, Viskup, Slunečko – Voráček, Štork.
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice - jesenice
    votice - jesenice

Související skupiny
 
šup nahoru