Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Poříčí - Hvozdnice 4:3
Poříčí - Hvozdnice 4:3
PF 2009
PF 2009

Muži A: SK Votice - Hradištko [5.4.2014]

Datum: Úterý 8.4.2014 14:22 - aktualizováno: Středa 9.4.2014 23:24Zobrazeno: 1364x
3:1 (2:0)

Votice využily oslabení Hradišťka

Votice - Ve fotbalové I. A třídě, skupině A, narazily Votice v sobotním odpoledni na bývalého trenéra Benešova Petra Chomáta, jenž trénuje Hradišťko (druhé v soutěži), které je hodně závislé na futsalistech Benaga (Rodek, Brahimi). A ty právě do Votic kvůli čtvrtfinále 1. ligy s Kladnem nedorazili, navíc chyběl pro nemoc záložník Průcha, a tak cesta Votic k výhře byla snadnější. „Určitě nám to pomohlo. Jednoho důležitého hráče ještě nahradíte, ale podle trenéra Chomáta čtyři, již těžko," poznamenal trenér Votic Martin Bárta k oslabenému kádru Hradišťka.

Od začátku se domácí hrnuli před branku Hradišťka. Říha ještě pálil vedle, ale ve 14. minutě již Štork uklidil míč do sítě po centru Homolky. Votičtí pokračovali v tlaku, Viskup po trestném kopu a Podhorský po brejku branku netrefili, ale Čupr po půlhodině hry z trestného kopu zvýšil na 2:0. Do konce poločasu ještě Štorkovi vyrazil míč z branky obránce a druhou šanci mu zhatil brankář, Říha ve skluzu zacílil vedle. Hosté zahrozili jen ze dvou brejků Kuťákem.

Ihned po přestávce se ukázali ze dvou brejků zakončených mimo branku hosté, to na druhé straně skončil centr Říhy po brejku v šibenici hradišťské branky. Do konce zápasu měly oba týmy šance, ale jediným, kdo skóroval byl hostující Jarůšek.

„Zápas mohl skončit naší výhrou 8:1 nebo 8:2, ale opět jsme neproměnili brejkové akce a šance. Jinak jsme hráli dobře kombinačně, navázali na výkon z Hvozdnice a zaslouženě zvítězili," dodal k utkání spokojený votický stratég.

FOTOGALERIE Lenky Břicháčkové

Branky:

14. Štork, 32. Čupr, 54. Říha – 83. Jarůšek.
Rozhodčí:
Kočárek
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:

Soukup – Šlejmar (81. Dušátko), Budil, Čupr, Bareš – Kolář – Říha (76. Němeček), Podhorský, Viskup, Homolka – Štork (85. Sládek).

Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice - Hradištko
    Votice - Hradištko

Související skupiny
 
šup nahoru