Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Žáci: SK MARILA Votice - Uhlířské Janovice
Žáci: SK MARILA Votice - Uhlířské Janovice
MARILA - Doubravka
MARILA - Doubravka

Muži A: SK Votice - Hostouň [16.11.2013]

Datum: Pondělí 25.11.2013 22:00 - aktualizováno: Pondělí 25.11.2013 22:09Zobrazeno: 1346x
2:3 (0:2)

Dvoubrankový náskok už Votice nesmazaly

 

Votice – Výhrou chtěli domácí Votice zakončit podzimní část sezony I. A třídy. Ve skupině A se pokoušely srazit Hostouň, jenže po prohraném poločase a vyloučení Jonszty už neměly síly na zvrat utkání.

 

Vývoj zápasu určil jeho začátek. V osmé minutě domácí po dvou hlavičkách ze standardek prohrávali už 0:2, když se do sítě trefili Čurda se Slaninou. Votičtí se v prvním poločase prakticky k ničemu nedostali. V jeho závěru hosté ještě mohli zvýšit, ale z hlavičky tentokrát míč olízl břevno. Druhý poločas začal pro domácí nadějně. Faul gólmana Kolumbiče na Němečka potrestal z penalty Čupr. Jenže za dvě minuty přišel nedovolený zákrok před votickým vápnem a Motlík přes zeď zvýšil na 1:3. A pro domácí přišla další komplikace. V 54. minutě po dlouhém pasu zatáhl před vápnem za brzdu Jonszta a spatřil červenou. I v deseti se Votičtí pokoušeli dobýt soupeřovu branku, ale podařilo se jim pouze snížit. V 86. minutě Štork prostřelil Kolumbiče.

„V prvním poločase jsme rychle prohrávali o dvě branky, když jsme neuhlídali standardní situace. Právě na ně jsem hráče upozorňoval, že je soupeř dobře zahrává. Od 54. minutě jsme hráli o deseti, přesto si myslím, že právě za druhý poločas jsme si bod zasloužili. Svojí nedůsledností a nedisciplinovaností jsme soupeři darovali tři body," byl zklamaný trenér Votic Martin Bárta.

 

Branky:

46. Čupr (pen.), 86. Štork – 2. Čurda, 8. Slanina, 48. Motlík
Rozhodčí:
Divílek
ŽK:
6/3
ČK:
1/0
Diváků:
počet
Domácí:

Soukup – Šlejmar (84. Říha), Dušátko (46. Kondáš), Čupr, Bareš – Jonszta. Pohan, Kolář, Viskup – Štork, Němeček (67. Homolka). Autor: Petr Roubíček

Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice - Hostouň
    Votice - Hostouň

Související skupiny
 
šup nahoru