Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Tábor - MARILA
Tábor - MARILA
Eric Kwame Adjei
Eric Kwame Adjei

Muži A: SK Votice - Hostomice [22.8.2015]

Datum: Neděle 23.8.2015 13:32 - aktualizováno: Neděle 23.8.2015 13:36Zobrazeno: 1640x
6:3 (2:0)

Votice – Ve třetím kole fotbalové I. A třídy Votice v sobotním dopoledni předvedly s Hostomicemi divákům devítigólovou přestřelku, ve které vsítily šest branek, z toho hattrick Marek Štork. 

VOTICE – HOSTOMICE 6:3 (2:0)

Od začátku se hrál ofenzivní fotbal s mnoha šancemi na obou stranách, ze kterého byli diváci nadšeni, méně trenéři. V první půlhodině neproměnili domácí šance Štork a Kramný (nad branku) a Čupr (tyč z trestného kopu). Hosté kontrovali ze tří rychlých brejků (Kubišta nad, Lenkvík do rukavic Soukupa, po třetím trefil Šlejmar břevno vlastní branky) a trestný kop Hrušky skončil na boční síti. Gólově skončilo jen zakončení domácího M. Budila po trestném kopu Čupra. V závěru poločasu nejprve střelu Štorka po přihrávce Voráčka vyrazil gólman, aby těsně před odchodem do kabin udělal radost Slunečko trenérovi Bártovi, když poslal míč do sítě po dlouhém autu M. Budila a přistrčení Štorka.

Ihned po přestávce snížil křížnou střelou Lenkvík. Domácí ale rychle kontrovali Štorkem po trestném kopu Čupra – 3:1. Votické třetí gól uklidnil a po šanci Štorka upravil na 4:1 Voráček po trestném kopu a přistrčení M. Budila. Hosté ale zápas nezabalili a v 67. minutě snížili po trestném kopu hlavičkujícím Šebkem. Gólové hody pokračovaly. V 78. minutě vysunul M. Budil do brejku Štorka, jenž nadvakrát procedil míč do sítě – 5:2. V závěru ještě na chvíli zápas zdramatizoval z dorážky Kačírek, ale chutě na úspěch utnul hostům v 88. minutě svým třetím gólem Štork po úniku Voráčka – 6:3.

„Byl to divoký zápas, který jsme od začátku kontrolovali, a neměl jsem strach, že bychom ho nezvládli. Nepotěšila mě ale defenziva, která nefungovala, jak by měla. Špatně jsme dostupovali k hráčům a nechávali jim hodně prostoru, z čehož vyplynuly tři góly. Hodně vzadu chyběl zraněný Luděk Bareš. Mrzí mě, že jsme ze dvou zápasů dostali devět gólů, což je špatně," našel kaňku na vysoké výhře trenér Votic Martin Bárta, jenž dodal k času zápasu (sobota dopoledne): „Chceme hrát doma v sobotu, když to nejde odpoledne, tak dopoledne, než v neděli odpoledne."

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
53., 78. a 88. Štork, 22. M. Budil, 45. Slunečko, 58. Voráček – 49. Lenkvík, 68. Šebek, 86. Kačírek
Rozhodčí:
Svoboda
ŽK:
3:1
ČK:
0:0
Diváků:
70
Domácí:
Soukup – Říha (78. Jonszta), M. Budil, Sládek, Šlejmar – Kramný (85. Tábořík), Kolář, Čupr, Slunečko – Voráček, Štork.
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice - hostomice
    votice - hostomice

Související skupiny
 
šup nahoru