Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

 Písek
Písek
Sparta B
Sparta B

Muži A: SK Votice - Cerhovice [3.5.2014]

Datum: Neděle 4.5.2014 14:21Zobrazeno: 1505x
8:1 (3:0)

Kritika trenéra Bárty neskutečně zabrala

Votice - Na hřišti lídra tabulky fotbalové I. A třídy, skupiny A, utržily v minulém kole šesté Votice pětigólový debakl a trenér Bárta kritizoval útočníky za neproměňování šancí. A ti si to vzali k srdci a nejen oni, a tak si Cerhovice odvezly z Votic pytel plný osmi gólů. „Zaplať Pánbu, že to přišlo," radoval se kouč Votic. Autor: Pavel Šimáček

Skóre otevřel již v 6. minutě Štork a jistě si po kritice trenéra oddychl. Jenže poté to nevypadalo na kanonádu, protože Viskup po samostatné akci ani Štork po dlouhém autu Budila nebyli úspěšní, stejně dopadl na druhé straně Ptáček. Až v závěru poločasu Kolář po trestném kopu Viskupa a Štork střelou pod břevno, po úniku Koláře, dostali hosty na kolena.

Ihned po přestávce se dvakrát trefil druhý útočník Votic Němeček a hosté měli na kontě pověstného bůra. Poté sice Ptáček snížil, ale to domácím nevadilo, když Čupr z penalty, Říha po dorážce sóla Štorka a Budil po rohu Čupra upravili na konečných 8:1.

„Bylo to stejné jako v minulých zápasech, ale teď jsme šance proměňovali, když byly akce dobře připravené i zakončené. Prostě to bylo, tak já být. Doufám, že Márovi Štorkovi a Jirkovi Němečkovi, kteří dali po dvou gólech, to pomůže a neutlumí a budou pokračovat ve střílení gólů," přeje si Martin Bárta.

Branky:

6. a 44. Štork, 48. a 52. Němeček, 40. Kolář, 70. Čupr (z PK), 80. Říha, 90. Budil - 68. Ptáček.


Rozhodčí:
Lafek - Tylchert, Šesták    DS Škvára
ŽK:
0/1
ČK:
0
Diváků:
90
Domácí:

Soukup - Šlejmar (81. Dušátko), Budil, Čupr, Bareš - Říha, Podhorský, Kolář, Viskup (86. Slunečko) - Němeček (86. Kramný), Štork (81. Sládek).


Hosté:
soupiska
Přílohy
  • budil_galerie-980.jpg
    budil_galerie-980.jpg

Související skupiny
 
šup nahoru