Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA - Kunice
MARILA - Kunice
Votice B - Tupadly
Votice B - Tupadly

Muži A: SK Votice - Cerhovice [11.10.2014]

Datum: Pondělí 13.10.2014 19:28 - aktualizováno: Neděle 19.10.2014 09:02Zobrazeno: 1142x
4:0 (2:0)

Votice se s Cerhovicemi nemazlily

Votice - Po špatném začátku se Votice ve fotbalové I. A třídě rozjely, pátý zápas za sebou neprohrály, když tentokrát potupily Cerhovice čtyřmi góly. Autor: Pavel Šimáček

Domácí se od úvodního hvizdu rozhodčího na soupeře vrhli. Jonszta po kolmici Čupra ještě nastřelil tyč a ránu Štorka po centru Homolky gólman kryl. Ve 20. Minutě ale vyrazil míč po centru Homolky před Štorka a ten již věděl kam s ním. Vzápětí unikl Homolka a ranou pod břevno získla Voticích dvoubrankový náskok. Následně se hosté poprvé osmělili, ale Soukup po střele Inemana byl na místě. V závěru poločasu ještě zamířili Podhorský i hlavičkující Jonszta nad cerhovickou branku.

Ihned po přestávce zakončili hosté rychlý brejk střelou Mojžíše vedle branky a trestný kop Fulína vyrazil Soukup. Domácí po přestávce poprvé zahrozili a hned slavili gól, když se po centru Jonszty prosadil hlavou Homolka. Hosté zbraně nesložili a Soukup se zapotil při brejku a zakončení Mojžíše. To bylo z jejich strany vše. Závěr zase patřil domácím. Jonszta po centru Štorka orazítkoval tyč, Němeček také pálil v 73. minutě také do tyče, ale akce pokračovala a Štork jí zakončil čtvrtým gólem. Zápas zakončil neproměněným sólem Němeček.

„Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou, vypracovali jsme si řadu šancí a vstřelili čtyři pěkné góly. Soupeř měl jen pár náznaků akcí, které jsme včas zastavili," popsal v krátkosti pohodový zápas trenér Votic Martin Bárta a dodal: „Teď se nám střelecky daří, o to víc nás mrzí dva ztracené body v Letech.

FOTO Lenka Břicháčková

Branky:
20. a 73. Štork, 21. Jonszta, 53. Homolka

Rozhodčí:
Myška
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
120
Domácí:

Soukup - Molčík, M. Budil (59. Šlejmar), Čupr, Bareš - Říha (74. Slunečko), Kolář, Podhorský, Homolka - Štork, Jonszta (64. Němeček).


Hosté:
soupiska
Přílohy
  • Votice - Cerhovice
    Votice - Cerhovice

Související skupiny
 
šup nahoru