Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Milín
dorost - Milín
Béčko - Neveklov
Béčko - Neveklov

Muži A: SK Strakonice 1908 - SK MARILA Votice - s kým [27.9.2009]

Datum: Neděle 27.9.2009 19:41 - aktualizováno: Čtvrtek 1.10.2009 15:12Zobrazeno: 1387x
1:2 (0:1)

Marila přivezla důležité body z horké strakonické půdy

Strakonice - V osmém kole divize  trápící se Votice jely do Strakonic odčinit porážku v derby, navíc hráči i trenér inkasovali v týdnu sankce a měli povinnost bodovat.

Obě mužstva především nechtěla inkasovat a tak se před brankami toho příliš moc nedělo. Marila se přeci jen více osmělovala k výpadům a ve 38. minutě po rohovém kopu se ujala vedení, když na centr Viskupa nejvýše vyskočil Lizák a hlavou skóroval.

Po změně stran mohl zvýšit Horváth, ale jeho sólo ze strany skončilo střelou podél brány. Druhou branku přidal Walter po přihrávce Lizáka v 74. minutě. O chvíli později mohl výsledek pečetit Horváth, když postupoval sám na brankáře Kučeru, který však jeho střelu tečoval a obránce vykopl z brány. Domácí zdramatizovali koncovku brankou Červenky, ale to bylo z jejich strany vše.

„Pohovory s hráči a finanční postih, to vše zřejmě padlo na úrodnou půdu, protože v tomto zápase kluci zabrali. Výsledek je pro nás velmi výborný, měli jsme ještě další šance a hlavně se zlepšil herní projev i bojovnost. Vezeme tři body, dobrou náladu a dohráli jsme v jedenácti,“ byl spokojený kouč Votic Ivan Pihávek.

Deník/Petr Roubíček

 

Branky:
Červenka - Lizák, Walter
Rozhodčí:
Váňa Jos.
ŽK:
2/3
ČK:
0
Diváků:
210
Domácí:
-
Hosté:

Mašín - M. Budil, Neuberg, Faitl, Bareš – Knobloch, Rezek (63. Walter), Lukeš, Viskup (90.+3. Houška) – Horváth (84. Siegl), Lizák.

Související skupiny
 
šup nahoru