Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Jankov - Votice
Jankov - Votice
Týnec-Votice
Týnec-Votice

Muži A: SK Slavia B - SK MARILA Votice [21.4.2012]

Datum: Sobota 21.4.2012 22:44 - aktualizováno: Sobota 21.4.2012 22:47Zobrazeno: 1570x
6:1 (3:0)

Slávistický rychlík profrčel šestkrát okolo votické lokálky

Praha – Divizní fotbalisté Votic si museli v sobotu na zápas přivstat, protože hráli v Praze na Strahově s béčkem Slavie Praha dopoledním čase. A to jim nesvědčilo, protože v zápase působili jako naložená lokálka proti rychlíku, který jim do stanice přivezl šest nákladů.

Už začátek nevěstil pro Votice nic dobrého. Nejprve po rohu otevřel skóre Zmrhal a vzápětí orazítkoval Mareš spojnici tyče a břevna. Poté hosté trochu rychlou hru Slavie přibrzdili, šance se střídaly na obou stranách (na votické Pilík, Polodna, Veselý, Walter), ale bez efektu. V závěru poločasu opět udeřila Slavie, nejprve proměnil penaltu Mareš, aby na 3:0  hlavičkoval po trestném kopu Brůžek, a to ještě Mikula trefil  s pomocí Nováka břevno.

Po přestávce se situace nezměnila. Domácí přidali čtvrtý gól Vondráčkem po dlouhém autu a pátý Voráčkem po kombinaci do prázdné branky. Hosté se sice dočkali snížení Polodnou, ale poslední slovo měl domácí Vondráček.

„To, že nás soupeř pravděpodobně předčí v soubojích, v rychlosti, nasazení a kombinační hře, s tím jsme počítali. Ale my jsme se porazili sami, když jsme domácím věnovali první čtyři góly po standardních situacích. Stav 0:4 se už špatně obrací, zvláště proti silnému týmu, který je plně trénovaný a profesionální, jehož hráči jsou všude dříve. Vázla nám kombinace, přesto jsme si vytvořili šance, které volaly po zakončení. Na druhé straně jsme i my měli štěstí, takže výsledek mohl být i vyšší,“ zlobil se po zápase votický kouč Ivan Pihávek a dodal: „Slavie asi odehrála nejlepší zápas, což potvrdil i jejich trenér. Naopak my jsme měli špatný den. Nechci se ale vymlouvat. Zápas se nám nepovedl, doufám, že si z toho vezmeme ponaučení a už se to nebude opakovat.“

Votice: Novák – Říha, Faitl, Čupr, Bareš – Viskup, Pilík (75. Matějka), Veselý, (86. Töre), Walter – Polodna, Bašič (38. Haas).

 

Branky:
54. a 88. Vondráček,  3. Zmrhal, 34. Mareš (z PK), 37. Brůžek, 70. Voráček – 81. Polodna
Rozhodčí:
Kučka
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
63
Domácí: