Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Písek
Písek
Přípravka - MARILA Votice - Poříčí
Přípravka - MARILA Votice - Poříčí

Muži A: SK SENCO Doubravka - SK MARILA Votice [4.11.2006]

Datum: Pondělí 6.11.2006 10:45Zobrazeno: 2195x
2:0 (1:0)

Hosté potvrdili tragickou bilanci na cizích hřištích (jeden bod a jeden gól ze sedmi zápasů) a s posledním celkem  po špatném výkonu prohráli. V úvodní šanci se ocitl votický Janů, ale pálil z hranice šestnáctky vedle. V zápětí přišel rychlý brejk domácích, který po centru zakončil Sadílek - 1:0. To hrálo domácím do not, zatáhli se do obrany a podnikali rychlé brejky, ale střely Nováka,Kislingera a Sadílka skončily mimo Solnařovy tyče. Hosté se snažili překonat domácí obranu dlouhými nákopy, které však měly k úspěchu daleko. A tak nebezpečí znamenala jen střela Šimáčka vedle a nedorozumění brankáře s obráncem, které musel na brankové čáře hasit Novák.

V úvodních minutách druhé části se hosté snažili vyrovnat, ale dělovka Budila a hlavička Rezka mířily mimo branku, stejně dopadla tečovaná střela Bareše. Největší příležitost na vyrovnání měl Budil, ale hlavičku po rohu Baťhy vyrazil obránce stojící na brankové čáře. Domácí vyčkávali, občas provětrali votickou obranu a v 82.minutě udeřili podruhé. Jedovku Kislingera vyrazil Solnař před dobíhajícího Hrubého, který si již věděl rady - 2:0. Votickou křeč v koncovce umocnil v nasatvení po zranění hrající Jíša, který po závaru před brankou mířil vedle... 

Trenér M.Kohoutek:"Domácí hráli s obrovským nasazením a velkou touhou po vítězství. Nám chyběla bojovnost a mysleli jsme  si, že s posledním mužstvem soutěže zvítězíme. Doubravka ale zeslaouženě vyhrála a nám zkomplikovala postavení v tabulce." 

Branky:
Sadílek,Hrubý
Rozhodčí:
Krauskopf - Krčín, Rauch - DS Špak
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
100
Domácí:
Šmrha - Kislinger, Forman, Sadílek, Pondělík, Hrubý, Bublík, Novák (K), Mužík, Bahleda, Švec
Hosté:
Solnař - Novák, Svoboda, Nepivoda, Baťha (80.Šedivý) - Budil, Rezek (67.Jíša), Janů, Bareš - Šimáček (46.Holler), Hájek.
 
Související skupiny
 
šup nahoru