Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Teď měl soupeř kliku
Teď měl soupeř kliku
žáci starší - AFK Kolín
žáci starší - AFK Kolín

Muži A: SK Rakovník - SK Votice [26.4.2014]

Datum: Neděle 4.5.2014 14:16Zobrazeno: 1252x
5:0 (2:0)

Neproměnění šancí je neomluvitelné, zlobí se Bárta

Rakovník - Na hřišti lídra tabulky fotbalové I. A třídy, skupiny A, utržily šesté Votice pětigólový debakl, ale nemusely odjíždět s potupnou porážkou, kdyby na začátku proměnili dvě velké šance. „Němeček po centru z metru trefí prsama tyč prázdné branky a Štork jde sám na bránu a trefí brankářovi nohy. Byli to stoprocentní šance a jejich neproměnění je neomluvitelné," zlobil se na své útočníky trenér Votic Martin Bárta a varuje: „Budeme se asi muset v létě poohlídnout po nějakém útočníkovi, který je schopný šance proměňovat, když to naši nedokáží." Autor: Pavel Šimáček

Vstup do zápasu se Voticím povedl, ale jen do zakončení. Mladý Slunéčko, jenž poprvé nastoupil v základní sestavě, naservíroval dva centry před branku, ale první poslal Němeček prsama do tyče a druhý Podhorský vedle. A tak domácím stačil ve 14. minutě rohový kop a hlavička Kučery na první tyči, která rozvlnila síť za zády Soukupa. Netrvalo dlouho a votický gólman musel zkrotit střelu Pucholta. V 21. minutě se řítil hostující kanonýr sám na branku, ale trefil jen nohy brankáře Doubravy a dorážku Němečka vyrazil obránce. A tak v závěru poločasu přišel opět rohový kop domácích, který tentokrát zakončil hlavou zkušený Isteník.

„Místo, abychom vedli, tak hráči při rohových kopech nesplní taktické pokyny a prohráváme 0:2," zlobil se Bárta.

Ihned po přestávce opět zklamal v koncovce Štork, což byla voda na domácí mlýn. V 50. minutě dopravil Ždánský míč do sítě po odrazu od tyče, aby netrvalo chvíli Isteník z penalty přidal čtvrtý gól. A bylo hotovo. Votice byly na dně, Štork ještě sice dvakrát bezúspěšně zahrozil, ale to bylo z jejich strany vše. Lídr tabulky si vedení v poklidu hlídal a ještě Severinem přidal hostům na cestu pátý políček.

„Třetí gól jsme dostali po špatné komunikaci mezi středovým hráčem a pravým obráncem a bylo hotovo. Pak už to od nás byl odevzdaný výkon," povzdechl si votický kouč a dodal: „Výsledek je debakl , ale je vyústěním toho, že nedáváme branky, a tak nemůžeme pomýšlet na lepší výsledek."

Branky:
-
Rozhodčí:
Pospíšil
ŽK:
0/0
ČK:
0
Diváků:
212
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup - Šlejmar, Dušátko, Čupr, Bareš - Říha, Podhorský, Viskup, Slunéčko (71. Sládek) - Němeček (57. Kramný), Štork.


Související skupiny
 
šup nahoru