Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci starší - Čelákovice
žáci starší - Čelákovice
Čížová - Votice
Čížová - Votice

Muži A: SK Motorlet Praha - SK MARILA Votice [25.8.2007]

Datum: Úterý 28.8.2007 10:16 - aktualizováno: Čtvrtek 30.8.2007 22:31Zobrazeno: 1709x
1:2 (0:1)

Úvod patřil hostům. Po rohovém kopu Svobody, odvrátila nastalý závar obrana domácích do bezpečí. Ve 12. minutě si vyměnili míč Bartolšic s Barešem, který vysunul Rezka a ten v šanci mířil nad bránu. Krátce nato se k odraženému míči dostal Svoboda, ale s jeho střelou si pražský gólman poradil. Na druhé straně nebezpečný centr odhlavičkoval Janů na roh. Ve 27. minutě si na rohový kop Svobody nejvýše naskočil Bartolšic a hlavou poslal Marilu do vedení - 0:1.Votice dál hýřily aktivitou. Po dlouhém pasu Janů se k míči prodral Bartolšic a z jeho přihrávky Kounovský orazítkoval tyč. Domácí kontrovali přihrávkou za ofsajdovou past, kterou s přehledem vyřešil votický gólman Klíma.
Domácí do druhého poločasu vlétli jak uragán. Nejprve Patera netrefil bránu, ale ve 49. minutě se Motorlet už radoval. Trestný kop domácích stačil Klíma vyrazit na tyč, u míče byl nejrychleji Kučera a srovnal na 1:1. Pražané mohli jít i do vedení, když v 56. minutě po centru se před Klímou zcela sám objevil Tlustý, ale nastřelil pouze gólmanovy nohy. Z protiútoku si nejprve pohrál s míčem Svoboda, nádherně našel Kounovského a ten střelou k tyči zajistil Voticím vedení 1:2. V 73. minutě se červenalo. Domácí Kučera za faul na Bartolšice musel předčasně pod sprchy. Následoval trestný kop, který zahrával Svoboda a jen centimetry dělily míč od šibenice. Motorlet i v deseti nesložil zbraně a Štěpánkovu střelu zastavila tyč. Hned nato se po kombinaci objevil ve vápně Votic Patera a Klíma musel vytáhnout jeden ze svých parádních zákroků. V 81. minutě votický exekutor standardek Svoboda zacinkal na tyč. Hosté si vedení v závěru taktickou hrou pohlídali a připsali si tak další tři body do tabulky.
Ivan Čabala, trenér Marily Votice: „Naše vítězství je zasloužené. První půle byla pod naší taktovkou, bohužel jsme nevyužili dalších několik šancí, ale to k fotbalu patří. Chvilku jsme měli problémy po vyloučení domácího hráče, na deset minut jsme vypadli ze hry, naštěstí to dopadlo dobře. Vyzdvihnout bych chtěl Zdeňka Svobodu, který podal excelentní výkon. Nyní budeme řešit post gólmana, Klíma odjíždí na futsalové mistrovství světa do Argentiny. V týdnu odehrajeme přípravné utkání, aby si Soukup zachytal. Pevně věřím, že svůj úkol bezchybně zvládne a Klímu nahradí."

rou+jav

 http://www.fotbal-motorlet.cz/referaty/01_ma.htm

Branky:
Bartolšic, Kounovský
Rozhodčí:
Vokál Petr - Šob Aleš, Vídeňský Lub. - DS Bartůněk Jindřich
ŽK:
3/3
ČK:
1/0
Diváků:
málo
Domácí:
-
Hosté:
Klíma - Janů, Budil (58.Slabý), Gazmend, Málek - Gruber (90+Novák), Rezek, Z.Svoboda, Bareš - Bartolšic (90.Daniel), Kounovský.
Související skupiny
 
šup nahoru