Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

hřiště v prosinci
hřiště v prosinci
B - Sedlčany
B - Sedlčany

Muži A: SK MARILA Votice - FC ZVVZ Milevsko [1.11.2008]

Datum: Neděle 2.11.2008 08:54 - aktualizováno: Neděle 2.11.2008 16:49Zobrazeno: 1989x
1:1 (1:0)

Marila vyrazila do zápasu s útokem Sieglů a začala zápas na jedničku, když v 7. minutě vybojoval Malina míč, vystřelil, brankář balón vyrazil nad sebe, který zapadl obloučkem do sítě. O chvíli později hlavičkoval Rezek do tyče po centru Bareše. Poté se osmělili hosté, ale střelu Suchana a Petra Janoucha z trestného kopu Ducheček kryl. Na druhé straně pálil Malina těsně nad a po disciplinárním trestu nastoupivší Horváth vyzkoušel pozornost Pavla Janoucha.
Do druhého dějství naopak vstoupili lépe hosté. Nejprve Sokoltovu dělovku Ducheček kryl, ale v 59. minutě již nestačil na zakončení Petra Janoucha po dlouhém pasu. Hosté byli při chuti, ale střelu Kosíka srazil Jelen na roh a trestný kop Petra Janoucha šel vedle. V závěru vyvinuli domácí tlak, ale trestný kop Horvátha skončil v náruči brankáře a Siegl st. pálil po centru ze strany nad. V nastavení musel ještě Ducheček vyrazit dělovku hostů po rychlém brejku.
„Máme malinkou křeč. Ujali jsme se rychle vedení a hráli jsme celkem slušný fotbal. V dalším průběhu zápasu jakoby jsme se bály o výsledek, kluci začali být křečovitý, chyběla nám plynulost hry a soupeř vyrovnal. V závěru jsme sice vyvinuli tlak, ale druhý gól jsme již nevstřelili,“ byl smutný kouč Votic Ivan Pihávek.

Branky:
Malina
Rozhodčí:
Jména
ŽK:
3/4
ČK:
0
Diváků:
150
Domácí:
Ducheček – Jelen, Gazmend, Lukeš, Málek – Malina (62. Houška), Rezek, Horváth, Bareš (62. Dohnal) – Siegl ml. (78. Daniel), Siegl st
Hosté:
-
Přílohy
  • Milevsko
    Milevsko

    Siegl dvakrát

  • Milevsko
    Milevsko

    Malina, Horváth a Siegl mladší

  • Milevsko
    Milevsko

    Přeed brankou Milevska

Související skupiny
 
šup nahoru