Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

hřiště v prosinci
hřiště v prosinci
Finále: Kondrac - Sedlec-Prčice
Finále: Kondrac - Sedlec-Prčice

Muži A: SK MARILA Votice - Tatran Sedlčany [19.1.2007] přátel.

Datum: Úterý 23.1.2007 11:20 - aktualizováno: Úterý 23.1.2007 11:28Zobrazeno: 1411x
6:0 (3:0)

UMT Benešov

V úvodu zahrozili Sedlčanští třemi rohy, ale poté převzali iniciativu Votičtí hráči. Lépe kombinovali a prosazovali se i střelecky. V 7. a 33. minutě se prosadil dvakrát Michal Budil po rohových kopech Baťhy. Poločasový stav 3:0 určila ve 44. minutě pěkná spolupráce ligových kanonýrů - Siegl našel ideálně Kuku a ten „z první" pověsil míč pod břevno.

Po přestávce pokračovala Marila v kombinační hře a zvláště kapitán Michal Budil byl při chuti. V 53. minutě zvýšil dělovkou z hranice šestnáctky na 4:0 a v 63. minutě si naběhl na centr Bareše a hlavou zavěsil za záda sedlčanského brankáře svůj čtvrtý gól. Na konečných 6:0 upravil Siegl, když se na velkém vápně položil do centru a z voleje rozvlnil síť.

„Po zdravotních problémech s kolenem jsem odehrál bez vážnějších problémů celý zápas. Pokud my čas a zdraví dovolí, tak budu trénovat a pokračovat ve Voticích," potěšil Pavel Kuka fanoušky divizního celku a ukončil fámy o odchodu do nižší soutěže.

 

U mužstva se po boku trenéra Milana Kohoutka objevil internacionál Ivan Čabala:

„Půl roku jsem netrénoval (naposledy působil v Královicích v pražském přeboru) a potkal jsem Sigiho, který mě s Milanem Šedivým (sponzor klubu) poprosili, jestli bych jim nepomohl s oživením hráčů. Všechno se ujednalo velmi rychle a zatím mužstvo poznávám.

Kluci byli poprvé na umělé trávě a odehráli slušný, rychlý zápas, který měl úroveň," řekl k příchodu na votickou lavičku šestačtyřicetiletý Ivan Čabala, který ještě hraje aktivně okresní přebor za Šestajovice.

Branky:
Michal Budil 4, Pavel Kuka a Horst Siegl
Rozhodčí:
Svoboda Josef
ŽK:
-
ČK:
-
Diváků:
-
Domácí:
Votice: Solnař - Lantora (46.Dušátko), Janů, Rezek, Baťha (46.Novák) - Štork (46.Daniel), Budil M., Kuka, Bareš - Hájek (67.Štork), Siegl.
Hosté:
-
Přílohy
  • Kanonýři pohromadě
    Kanonýři pohromadě

    V kabině před utkáním Kuka-Šimáček-Siegl

Související skupiny
 
šup nahoru