Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Memoriál J.Chudlářského
Memoriál J.Chudlářského
Trestňáček nevyšel
Trestňáček nevyšel

Muži A: SK MARILA Votice - Tatran Prachatice [13.6.2009]

Datum: Neděle 14.6.2009 14:15 - aktualizováno: Pondělí 22.6.2009 13:59Zobrazeno: 1773x
4:0 (4:0)

Votická poločasová smršť přinesla čtyři góly

Votice/ V předposledním kole fotbalové divize se SK Marila Votice loučil s domácími fanoušky a potřeboval získat na jistotu záchrany alespoň bod proti Prachaticím. To se povedlo, soupeři již do přestávky nastříleli domácí čtyři góly, což hosté neunesli a dohrávali o devíti.  

Deník: Pavel Šimáček


Votice rozhodly o výhře již do přestávky. První a poslední svoji střelu vyslali hosté hned v úvodu, ale Ducheček navštívenku Janouška kryl. Poté převzali vládu nad utkání domácí a mezi 17. – 25. minutou vstřelili tři góly. Nejprve kombinaci Očovana s Horváthem zakončil hlavou Knobloch, poté hlavičku Neuberga po rohu Waltera vykopl obránce, ale přímo do nohy Očovana a od ní míč doputoval do sítě a třetí zásek zarazil z penalty Horváth po faulu na Očovana. Ještě před zahráním byl vyloučen hostující Janoušek za strčení (a urážku) do rozhodčího. Domácí pokračovali v tlaku, Walter mířil vedle a Knobloch napálil již pošesté v sezoně břevno. Ve 40. minutě vyrazil gólman střelu Očovana a Horváth dopravil míč počtvrté do sítě.

Po přestávce již domácí vedení kontrolovali, vypracovali si další šance, ale Rezkovu střelu vyrazil gólman na roh, Horvátha také Hrubý vychytal, Knobloch zakončil slalom vedle a stejný hráč, když už byli hosté v devíti (vyloučen Koršala za urážku) napálil balón do gólmana.


„Zápas nám vyšel a hodně nám pomohla rychlá branka. Začali jsme hrát svoji hru, soupeře přehrávali, což se projevilo v brankách. S diváky jsme se rozloučili kvalitním výkonem a vítězstvím, což je hlavní. Sestava, která nastoupila předvedla kvalitní výkon, ze všech bych vyzdvihl kapitána Lukeše, který hráče velmi povzbudil, když minule nehrál. Jsem rád, že jsme již zachráněni, i když je s podivem, že jsme se se čtyřiceti body třásli o záchranu skoro až do konce,“ zhodnotil zápas kouč Votic Ivan Pihávek a divil se vyrovnanosti soutěže.

 

Branky:
Horváth 2, Knobloch, Očovan
Rozhodčí:
Morávek - Šob, Jelínek      DS-Tasch
ŽK:
0
ČK:
0/2
Diváků:
240
Domácí:

Ducheček (87. Řehák) - Málek, Faitl, Neuberg, Bareš - Knobloch, Rezek, Lukeš, Walter (79. Houška) – Očovan (53. Malina), Horváth.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - Tatran
    MARILA - Tatran

    Očovan to zabalil - odchází kopat I.ligu do Maďarska - ať se mu daří jako ve Voticích!

  • MARILA - Tatran
    MARILA - Tatran

    Náš kapitán David Lukeš a trojice rozhodčích při losování

  • MARILA - Tatran
    MARILA - Tatran

    Walter, Horváth a Lukeš

  • MARILA - Tatran
    MARILA - Tatran

    Lukeš s Horváthem před brankou soupeřa

  • MARILA - Tatran
    MARILA - Tatran

    Je to tam! Vedeme 1:0. Horváth (16), Očovan, Knobloch(7), Lukeš(8),Rezek a schovaný Walter

  • MARILA - Tatran
    MARILA - Tatran

    Další branka - Neuberg(3),Rezek, Horváth(16), Očovan,Faitl, Lukeš(8) a Walter(9)

Související skupiny
 
šup nahoru