Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

UMT
UMT
Dorost starší - Týnec
Dorost starší - Týnec

Muži A: SK MARILA Votice - Tachov (15.10.2011]

Datum: Neděle 16.10.2011 09:57 - aktualizováno: Neděle 16.10.2011 10:02Zobrazeno: 1639x
1:2 (0:0)

Votice – V desátém kole fotbalové divize nečekaně prohrála čtvrtá Marila Votice doma s Tachovem, který je na chvostu tabulky/Deník/Pavel Šimáček

Od začátku měli více ze hry favorizovaní domácí, ale do koncovky se moc nedostávali, jen Jurdíkovu ránu vyrazil gólman na roh a Pilíkův sražený centr skončil na břevně. Hosté z chvostu tabulky čekali na brejky, ale Folejar a Kaše netrefili branku a bombu Dvořáka vyrazil Novák.

Ihned po přestávce přišel pro domácí šok, když Hutta po přihrávce Hudce otevřel skóre. Na domácí kopačky se vkradla nervozita a jen hlavičkující Veselý a Kvída zahrozili. Trenér Votic Pihávek se rozhodl v 65. minutě ke trojímu střídání, ale ani to nepomohlo. Naopak hostujícího Machače nejprve Novák vychytal, ale posléze již nestačil na jeho střelu k tyči. Domácí sice v závěru hlavou Rodriguese po centru Viskupa snížili, ale více nestačili.

Trenér Votic Ivan Pihávek byl zápase smutný. „V prvním poločase soupeř bránil, ale naše produktivita byla mizerná. Soupeř měl jen ojedinělé brejky. Druhý poločas měl stejný scénář, ale stačil jeden soupeřům výpad do naší šestnáctky a po odraženém míči jsme dostali gól. Poté jsme se dostali do křeče, hosté byli nebezpeční po brejcích a po jednom vstřelili druhý gól. Až v konci zápasu jsme snížili, ale to již neodvrátilo naší první prohru doma. Propadli jsme v útočné hře. Musíme se z toho otřepat a pracovat dál, o krizi bych ale nemluvil.“

Branky:
89. Rodrigues – 56. Hutta, 81. Machač.
Rozhodčí:
Stiegler - Němec, Šafránková  DFA - Hamouz Robert
ŽK:
3/1
ČK:
0
Diváků:
160
Domácí:

Novák – Viskup, Faitl, Kvída, Bareš – Pilík, Polodna, Mojdl (65. Macháček), Walter – Veselý (65. Andrejevič), Jurdík (65. Rodrigues).

Hosté:
soupiska
Související skupiny
 
šup nahoru