Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Stará Boleslav - dorost starší
Stará Boleslav - dorost starší
MARILA - GRAFFIN
MARILA - GRAFFIN

Muži A: SK MARILA Votice - Strakonice [1.5.2010]

Datum: Neděle 2.5.2010 08:29Zobrazeno: 1505x
2:1 (2:0)

Mašín ztratil neprůstřelnost, přesto Votice vyhrály

 

Autor: Pavel Šimáček

reklama

http://go.cz.bbelements.com/please/showit/11641/3/30/7/?typkodu=img


V poslední době dobře hrající domácí vstoupili do zápasu velmi dobře a v 9. minutě poslal Pohorský míč po centru Horvátha k tyči. Vzápětí únik a centr Bareše skončil na tyči a po Viskupově centru Horváth pálil vedle. Hosté se prezentovali bombou Legdana z trestného kopu, který Mašín vyrazil. V 19. minutě udeřili domácí podruhé, když Knobloch po uvolnění Horvátha zvýšil křižnou ranou k tyči. Do poločasu ještě rána M. Budila a Knoblochova střela skončily mimo brankové tyče.

Po přestávce pokračovali domácí v aktivní hře, ale centry Borkovce nedokázali Faitl ani M. Budil dostat do sítě a Pohorský z dorážky překopl branku, stejně dopadl hlavou i po centru ze strany. A tak přišel trest, když Mašín v 80. minutě, po pěti zápasech, inkasoval z hlavy Červenky po centru. V závěru se domácí strachovali o výsledek a Mašín je podržel při střele Hanzlíka.

„Jsem trošičku rozladěný, i když jsme vyhráli. V prvním poločase jsme hráli celkem slušný fotbal, ale ve druhém jsme přistoupili na uspávací hru soupeře a i když jsme si vytvořili šance, již jsme žádnou neproměnili. Naopak jsme v závěru po pěti zápasech inkasovali, což mě mrzí. Divákům se ale zápas líbil, tak musím kluky pochválit,“ dodal k utkání trenér Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
Pohorský, Knobloch
Rozhodčí:
Dobrý Jos. - Lerch, Stumpf
ŽK:
0/1
ČK:
0
Diváků:
350
Domácí:

Mašín – Viskup, Neuberg, Faitl, Bareš – M. Budil (70. Houška), Lukeš, Knobloch, Borkovec (90. Rezek) – Pohorský (76. Walter), Horváth.

Hosté:
-
Související skupiny
 
šup nahoru