Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci starší s Benešovem
žáci starší s Benešovem
Beroun - dorost starší
Beroun - dorost starší

Muži A: SK MARILA Votice - Spartak MAS Sezimovo Ústí B [23.10.2010]

Datum: Čtvrtek 28.10.2010 08:45Zobrazeno: 1165x
2:1 (2:0)

Do zápasu vlétli domácí jako uragán. V 7. minutě vyslal pas Walter na Knoblocha a jeho centr zakončil gólově Svátek. Útok za útokem se valil na branku Sezimova Ústí, ale dvě Svátkovy rány a hlavičku Janů po trestném kopu Waltera kryl brankář Varyš. V 18. minutě fauloval gólman Waltera, ale výborný gólman hostů penaltu Lukešovi chytil. Domácí ale pokračovali v tlaku a ve 23. minutě Lizák po centru Knoblocha zvýšil na 2:0. V závěru poločasu se hra vyrovnala a Mašín domácí podržel při hostující ráně.

Po přestávce začali lépe hosté a v 51. minutě zakončil závar před domácí brankou Lalik – 2:1. Hosté se tlačili za vyrovnáním, ale rychlý brejk zakončil Vaněček do boční sítě a ránu Předoty po rozehraném trestném kopu vyrazil Mašín. Domácí zahrozili trestným kopem Lizáka vedle a stejný hráč zakončil rychlý brejk střelou z dobré pozice nad. V závěru se Votičtí horko těžko bránili, ale výhru uhájili, když Předotovy rány šly vedle a do brankáře Mašína a Brůžek pálil mimo brankové tyče.

„Soupeř přijel se stejně posílenou sestavou jako proti Vlašimi, jen místo jednoho útočníka hrál kvalitní Vaněček. Začali jsme zápas velmi dobře, dali jsme branku a ještě neproměnili penaltu. Naštěstí jsme následně přidali druhý gól a hráli jsme dobrý fotbal. Ke konci poločasu jsme ustoupili z příkazů a domluv a hra se vyrovnala. Druhý poločas jsme byli horším mužstev, dostali jsme kontaktní gól, ale silou vůle jsme nakonec výhru udrželi. Jsem maximálně spokojený s tříbodovým ziskem a hráčům chci poděkovat. Body z tak těžkým soupeřem jsou cennější, než s lehkými mužstvy. Zápas jsme si vytrpěli až do konce a je důležité, že vítězná série pokračuje,“ měl radost po zápase kouč Votic Ivan Pihávek.

Branky:
7. Svátek, 23. Lizák - 51. Lalik
Rozhodčí:
Váňa
ŽK:
1/3
ČK:
0
Diváků:
180
Domácí:

Mašín – Viskup, Faitl, Janů, M. Budil – Knobloch, Lukeš, Kwame, Walter (74. Bareš) – Lizák (86. Řehák), Svátek.

Hosté:
-
Související skupiny
 
šup nahoru