Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Teplýšovice - dorost
Teplýšovice - dorost
dorost - Jílové
dorost - Jílové

Muži A: SK MARILA Votice - Slavoj Řevnice[31.10.2009]

Datum: Sobota 31.10.2009 19:12 - aktualizováno: Neděle 1.11.2009 17:04Zobrazeno: 1875x
2:0 (1:0)

Umělka Votice nerozhodila

Votice - Ve třináctém kole fotbalové divize si MARILA Votice poradila s nováčkem z Řevnic i na umělé trávě. Deník/Pavel Šimáček


Utkání se hrálo překvapivě na umělé trávě, i když hlavní travnaté hřiště bylo k dispozici. Hosté však trvali na umělé trávě, kterou měly Votice v tomto období již zaregistrovánu jako hlavní hřiště. Domácí to ale nerozhodilo, naopak zdravě nabudilo a hned ve 3. minutě je dostal do vedení Horváth z trestného kopu přes zeď pod břevno. O chvíli později připravil Horváth dvě příležitosti pro Viskupa a Knoblocha, ale první mířil vedle a druhý do brankáře. Do poločasu ještě střelu Waltera kryl Kudrna a Faitlův projektil z trestného kopu zamířil mimo brankové tyče. Hosté zahrozili jen střelou Šefrny, kterou kryl Mašín.

 

Po přestávce pokračovaly Votice v aktivní hře. Lizák přehodil ve skluzu brankáře i branku, trestný kop Waltera kryl gólman. V 68. minutě se již domácí radovali, když po rohu Waltera uklidil míč do sítě Lizák. Hosté vážněji zahrozili jen ránou Chrobáka, kterou Mašín vyrazil na roh. Jinak na hřišti vládli domácí, kontrolovali hru a Lizák s Horváthem vyzkoušeli pozornost brankáře.


„V prvních dvaceti minutách jsme byli fotbalovější a hráli dobrý fotbal, k čemuž nám pomohlo rychlé vedení po krásně trefeném trestném kopu Martina Horvátha pod břevno. Pak soupeř trochu srovnal hru, ale našeho brankáře neohrozil. Ve druhém poločase jsme se herně prosazovali, ale bez zakončení. Až po standardce se odražený míč dostal k Dušanu Lizákovi a ten zvýšil na 2:0. Zápas jsme dohrávali v pohodě, prostřídali hráče a neproměnili šance. S výsledkem i hrou jsem spokojen, hlavně s tím, jak se kluci vyrovnali s umělkou, když jsme měli připravené hlavní hřiště, ale po přípravě nám oznámili, že musíme hrát na umělce,“ kroutil hlavou kouč Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
3.Horváth, 68.Lizák
Rozhodčí:
Vítek
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
160
Domácí:

Mašín - Viskup, Faitl, Neuberg, Bareš – Knobloch (75. M. Budil), Rezek, Lukeš (89. Subič), Walter (85. Siegl) – Horváth, Lizák.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - Řevnice
    MARILA - Řevnice

    Náš kapitán David Lukeš

  • MARILA - Řevnice
    MARILA - Řevnice

    Bareš a Rezek

  • MARILA - Řevnice
    MARILA - Řevnice

    Dušan Lizák vstřelil druhou branku

  • MARILA - Řevnice
    MARILA - Řevnice

    U míče střelec první branky Horváth, s číslem 2 Bareš

Související skupiny
 
šup nahoru