Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Finále: Kondrac - Sedlec-Prčice
Finále: Kondrac - Sedlec-Prčice
MARILA - Vlašim B
MARILA - Vlašim B

Muži A: SK MARILA Votice - SK Strakonice [18.4.2009]

Datum: Neděle 19.4.2009 09:02 - aktualizováno: Středa 22.4.2009 21:01Zobrazeno: 1967x
1:0 (1:0)

Horváth srazil Strakonice na kolena

Votice - Divizní souboj mezi třináctým SK Marila Votice a čtvrtými Strakoncemi rozhodl pro domácí již v úvodu zápasu Horváth po centru Waltera.  (Deník/Pavel Šimáček)


Ač byla Marila hůře postavená v tabulce zápasu vládla a čtvrté Strakonice přehrála. Již 9. minuta rozhodla o dělení bodů. Po krásné kombinaci naservíroval Walter míč Horváthovi, a ten ho uklidil do sítě. I poté se více prosazovali domácí před brankou hostů, ale Očovan po uvolnění pálil nad, po centru Očovana hlavičkoval Lukeš do brankáře a po asistenci Málka pálil Knobloch do boční sítě.

Hosté poprvé zahrozili v úvodu druhé půle, ale Mrkvička namířil vedle branky. To bylo z jejich strany vše, do více příležitostí je votická obrana nepustila. Naopak Marila mohla zvýšit, ale Walter po chybě hostů pálil vedle, stejně dopadl po sóle Siegl, Očovanovu střelu po centru Horvátha kryl Skála a po přihrávce Lukeše skončila tečovaná rána Knoblocha vedle.


„Rychlá branka nás nabudila, ale poté jsme se opět klasicky začali bát o výsledek. Hru jsme mohli mít daleko víc ve svých rukou, ale nervozitou jsme o míče přicházeli. Hlavně opory hráli křečovitě. Přesto jsme si šance vytvářeli a mohli jsme vyhrát daleko větším rozdíelm. Hlavně ve druhém poločase volaly po gólu šance Siegla, Očovana nebo Waltera. Buďme, ale rádi, alespoň za hubené vítězství. Dobře jsme se připravili na soupeřovu nakovánanou a hosté se do příležitosti nedostali, když jsme dobře pokryli útočníky. S výsledkem jsem spokojený, taktovku zvedl kapitán Lukeš a obrana, ve které vynikal Ivan Faitl, zahrála velmi dobře,“ pochválil mužstvo kouč Votic Ivan Pihávek.

 Votice-Strakonice

 

Branky:
Horváth
Rozhodčí:
Kembický
ŽK:
2/3
ČK:
0
Diváků:
220
Domácí:

Mašín - Málek, Faitl, Gazmend, Bareš - Knobloch, Lukeš, Rezek (58. Siegl), Walter (90. Malina) - Očovan, Horváth.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - Strakonice
    MARILA - Strakonice

    Obrana Strakonic zaspala - Horváth, Knobloch, Lukeš se radují - 1:0

  • MARILA - Strakonice
    MARILA - Strakonice

    Očovan, Horváth, Knobloch, Rezek

  • MARILA - Strakonice
    MARILA - Strakonice

    Hanzlík - Fajtl

Související skupiny
 
šup nahoru