Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Žebrák
Dorost - Žebrák
Odložené utkání
Odložené utkání

Muži A: SK MARILA Votice - SK Motorlet [6.9.2008]

Datum: Pátek 12.9.2008 21:02 - aktualizováno: Neděle 14.9.2008 09:31Zobrazeno: 2238x
1:2 (0:2)

Po posvícení přišel ve Voticích půst

Votice/ Na vítězné vlně plovoucí se SK Marila Votice přivítala v domácím prostředí Motorlet Praha. Zápas se domácím hráčům však nepovedl a hosté si odvezli po zásluze všechny body. Kuriozitou zápasu bylo v 63. minutě, když sparťanskou ikonu Horsta Siegla vystřídal jeho syn Horst.

Po výhře v poháru nad Vlašimí podali hráči Marily těžkopádný výkon a Motorlet je nachytal na švestkách. Od úvodního hvizdu rozhodčího byli hosté aktivnější a po zásluze se dostali do dvoubrankového vedení, když centr Patery přetavil v gól hlavou Borovský a těsně před koncem poločasu sám Patera poslal míč do sítě po rohovém kopu. A to ještě Borovský a Vincenc nemířili mezi brankové tyče. Domácí toho moc nevymysleli a brankář Kučera si mohl vzít dovolenou, protože střely Jelena, Maliny a Siegla staršího šly mimo motorletské tyče.


Po přestávce se hra nezměnila a ohrožena byla většinou votická branka, když Prošek a dvakrát Patera dobré šance nezužitkovali. Z domácí strany přišlo první vzrušení až v 63. minutě, kdy sparťanskou ikonu Horsta Siegla střídal jeho syn Horst. Votičtí vyvinuli v závěru alespoň náznak tlaku, který jim přinesl jen v 83. minutě snížení Bartolšicem po centru Bareše.


„Musím sportovně uznat, že jsme v zápase tahali za kratší konec. Motorlet byl rychlejší a běhavější než my. Nechci se moc vymlouvat, ale klucibyli po poháru unavení. Dopustili jsme se hrubých chyb v obraně, které soupeř potrestal. Ve druhém poločase jsme zvýšili aktivitu, ale podařilo se nám jen snížit. Před zápasem přišel kapitán mužstva Michal Budil, že má teplotu a nemůže hrát, proto jsme narychlo museli měnit sestavu. Takže se nám zápas po všech stránkách nepovedl," byl smutný trenér Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
Bartolšic
Rozhodčí:
Kembický
ŽK:
4/1
ČK:
0
Diváků:
230
Domácí:

Ducheček – Jelen, Gazmend, Lukeš, Málek – Malina (78. M. Budil), Rezek (46. Bartolšic), Zd. Svoboda, Bareš – Siegl st. (63. Siegl ml.), Horváth.

Hosté:
-
Přílohy
  • S Motorletem
    S Motorletem

    náš gólman Ducheček

  • S Motorletem
    S Motorletem

    Siegl to nemá nikdy lehké

  • S Motorletem
    S Motorletem

    U míče Malina

  • S Motorletem
    S Motorletem

    V akci Martin Horváth

  • S Motorletem
    S Motorletem

    Náš hlasatel Karel Holický

  • S Motorletem
    S Motorletem

    Horváth s Rezkem

  • S Motorletem
    S Motorletem

    Zdeněk Svoboda má tah na branku

  • S Motorletem
    S Motorletem

    Horst přenechává místo synovi

  • S Motorletem
    S Motorletem

    Siegl mladší

Související skupiny
 
šup nahoru