Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Chyba a prohráváme
Chyba a prohráváme


Muži A : SK MARILA Votice - MFK Dobříš [2.9.2006]

Datum: Pondělí 4.9.2006 17:53Zobrazeno: 1529x
1:0 (0:0)

V úvodu utkání byli aktivnější domácí, ale střely Nepivody a Janů kryl brankář Holan. Postupem času převzali iniciativu hosté a měli až do poločasu více ze hry. Vyloženou šanci si však nevypracovali a Solnaře v brance střely Suchana, Havelky a hlavička Paciny nemohly překvapit. Největší příležitost měl v 15.minutě Šváb po centru Suchana, ale šanci z otočky z malého vápna mu srazil Janů na roh. Domácí hráli zakřiknutě, hrozili jen z rohových kopů, Budilovu jedovku vyrazil Holan na roh a hlavička Hollera skončila nad.

Po přestávce přidali Votičtí na aktivitě. V 52.minutě běžel Jíša sám na Holana, ten však jeho pokus vyrazil. Situace pokračovala centrem Jíši na Nepivodu, který hlavou přiťukl míč Budilovi, ale ten z deseti metrů netrefil branku. V 60.minutě přišla rozhodující akce zápasu. Bareš kličkoval ve vápně Dobříše a byl zbytečně podražen. S penaltou naložil Janů pro domácí velmi dobře - 1:0. Votičtí se po brance zatáhli a hosté převzali iniciativu, ale domácí obrana hrála spolehlivě a nepustila je do vyložené šance. V 73.minutě fauloval po trestném kopu Dobříše Puchmajer zbytečně Budila a po druhé žluté kartě se musel jít předčasně sprchovat. I v deseti se hosté tlačili vpřed, ale obrana Votic hrála na jedničku. Domácí podnikali do otevřené obrany brejky, v 81.minutě nevyužil Jíša přihrávku Bareše a v šestiminutovém nastavení skončil lob Baťhy z třiceti metrů na vrchní síti branky bezmocného Holana. 

 Trenér Kohoutek:" Vítězství je spravedlivé. Mužstvo, které si koupilo divizi z pátého místa, mělo v první půli optickou převahu, ale brankovou příležitost si nevytvořilo žádnou. Ve druhé půli jsme se tradičně zlepšili, soupeře jsme přehráli a vytvořili si dost šancí. I přesto, že se nám nevyhnula marodka několika hráčů, musím celý kolektiv pochválit za bojovnost a vůli po vítězství. Získali jsme důležité divizní body. Chci také pochválit diváky, kterých přišlo pět stovek, za povzbuzování, jenž nám pomohlo k vítězství."

Branky:
60. Janů
Rozhodčí:
Pilný Marek (Trutnov) - Průcha Petr (Nový Bydžov), Vítek Petr (N.Město n.Metují). DS Peteřík Pavel (Plzeň)
ŽK:
5/4
ČK:
0/1 (73. Puchmajer)
Diváků:
500
Domácí:
Solnař - Lantora, Svoboda, Holler, Janů - Bareš, Rezek, Budil M., Hájek (46.Baťha) - Nepivoda (69.Kolář), Jíša (86.Novák).
 
Hosté:

Související skupiny
 
šup nahoru