Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

trénink
trénink
Poříčí - Hvozdnice 4:3
Poříčí - Hvozdnice 4:3

Muži A: SK MARILA Votice - Malše Roudné [31.3.2007]

Datum: Pondělí 2.4.2007 15:49 - aktualizováno: Úterý 3.4.2007 19:12Zobrazeno: 1765x
3:1 (2:1)

Domácí začali nátlakem a výsledkem byla v 5.minutě "rybička" Siegla po trestném kopu Hájka, kterou brankář Novotný vykopl nohou. Vzápští ale udeřilo na druhé straně, když Šolc precizně provedl trestný kop z 22 metrů a přez zeď nedal Solnařovi šanci - 0:1. Domácí branka zmrazila, sice měli více ze hry, ale potřebné šance nepřicházely a střely končily vysoko nad. Až ve 27.minutě si naskočil na Hájkův trestný kop Málek a hlavou vyrovnal na 1:1. Za čtyři minuty vhodil Budil dlouhý aut na hlavu již zraněného Hájka, který míč uklidil k tyči - 2:1. Do konce poločasu ještě Malina po pěkné individuální akci , kdy přešel přes dva hráče, trefil boční síť a kombinaci Siegl - Maron - Janů zachránil obránce skluzem před prázdnou brankou. Hosté zahrozili jen střelou Strapáče, se kterou si Solnař poradil. Těsně před odchodem do kabin byl Šolcem faulován domácí stoper Svoboda, který v pádu soupeře zasáhl a byl vyloučen.

Po přestávce domácí i v deseti díky bojovnosti a nasazení kontrolovali hru. Hosté se vůbec nedostali do tlaku, natož do šancí. Největší příležitostí byla hlavička Nováka tři metry vedle. Domácí podnikali rychlé brejky, hlavně přes neúnavného Marona. Ten nejprve v 70.minutě nastřelil břevno, poté po šedesátimetrovém sprintu vystřelil a golman míč s obtížemi kryl. V 88.minutě si narazil Maron míč s Novákem a po sóle nadvakrát dopravil balon do sítě a upravil na konečných 3:1.

Ivan Čabala, trenér:"Chtěli jsme hrát nátlakový fotbal, bohužel se k nám soupeř poprvé dostal a hned proměnil trestný kop. My jsme si vypracovali šance a díky velké bojovnosti výsledek do přestávky ještě otočili. Za druhý poločas musím před kluky smeknout klobouk, protože se perfektně po herní stránce vypořádali s oslabením. Chtěl bych navíc poděkovat fanouškům, kteří nás povzbuzovali až do konce."

(BND, foto Matěj Voráček)

Branky:
27. Málek, 32. Hájek a 88. Maron - 8. Šolc
Rozhodčí:
Žilka
ŽK:
0/3
ČK:
1/0
Diváků:
350
Domácí:
Solnař - Janů, Svoboda, Rezek, Lantora - JMalina, Budil M., Málek, Maron - Hájek (36.Bareš, 74.Novák), Siegl (90.Nepivoda).
Hosté:
Novotný - Novák, Přibyl, Cahyna, Gondek (74.Štojdl) - Strapáč (46.Fischer),Vogl, Sláma, Šolc (89.Kadlec) - Csavoj, Kováčik.
Přílohy
  • MARILA - Malše
    MARILA - Malše

    Siegl má odmakáno, v 90.minutě ho střídá Nepivoda

  • MARILA - Malše
    MARILA - Malše

    Vítězná děkovačka
    Lantora, Rezek, Maron, Malina, Nepivoda,Novák, Baťha, Janů, Hájek, Siegl, Solnař, Málek a Bareš

  • MARILA - Malše
    MARILA - Malše

    Konec dobrý, všechno dobré... spokojení Maron a Šedivý už mažou do kabiny

  • MARILA - Malše
    MARILA - Malše

    Ještě poděkování divákům - Roman Solnař

Související skupiny
 
šup nahoru