Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Žebrák
Dorost - Žebrák
losovací aktiv
losovací aktiv

Muži A: SK MARILA Votice - Loko Vltavín [2.5.2009]

Datum: Středa 6.5.2009 18:19 - aktualizováno: Středa 6.5.2009 18:26Zobrazeno: 1565x
1:2 (1:1)

Úvod vyšel Marile, což potvrdil v 18. minutě Lukeš nádhernou ranou z třiceti metrů do šibenice. Jenže hosté o chvíli později srovnali krok střelou Krimláka k tyči. Do poločasu ještě Horváth pálil těsně nad a na druhé straně Červenka ze strany do tyče.

Po přestávce mohli jít domácí do vedení, ale trestný kop Lukeše kryl brankář, Očovan pálil nad a hlavička Rezka vedle. A tak přišel trest, když po centru hlavičkoval do sítě Marčík. V závěru domácí tlačili, ale nebezpečnější byli hosté, když Mašín vyrazil trestný kop Pospíšila nad a Marčík trefil tyč.


„První poločas byl z naší strany výborný. Byli jsme velmi aktivní, soupeře jsme nepouštěli do žádných akcí, což vyvrcholilo nádhernou brankou Lukeše. I poté jsme hráli aktivní fotbal, ale po hrubé taktické chybě hosté vyrovnali, což nás srazilo do kolen a poločas se dohrál vyrovnaně. Druhý poločas jsme po stránce herního projevu absolutně nezvládli, vázla nám rozehrávka a po hloupé chybě obrany jsme dostali nešťastný gól. Soupeř dobře bránil, bojoval, podal stoprocentní výkon a výhru uhájil, i přes náš závěrečný tlak. Odešli jsme ze zápasu s prázdnou, ale za druhý poločas jsme si body nezasloužili,“ smutnil kouč Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
Lukeš
Rozhodčí:
Henych
ŽK:
2/4
ČK:
0
Diváků:
280
Domácí:

Mašín - Faitl, Gazmend, Neuberg, Bareš - Knobloch, Lukeš, Rezek (79. Málek), Malina (54. Walter) - Očovan, Horváth.

Hosté:
soupiska
Přílohy
  • MARILA - Loko Vltavín
    MARILA - Loko Vltavín

    V souboji o míč Očovan, přihlíží Knobloch (7)

Související skupiny
 
šup nahoru