Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice dorost - Jankov
Votice dorost - Jankov
Dorost starší - FK Kolín
Dorost starší - FK Kolín

Muži A: SK MARILA Votice - Klatovy [4.10.2008]

Datum: Neděle 5.10.2008 20:28Zobrazeno: 1568x
3:1 (1:0)

V prvním poločase uzavřeli domácí poslední tým tabulky na jeho polovinu, ale gólman Lorenc byl nad síly domácích kanonýrů, když Lukešovu střelu, hlavičku Bartolšice po centru Bareše a Danielovu dělovku po přiklepnutí Sieglem starším buď vyrazil nebo kryl. Obrovskou šanci měl v 17. minutě Bartolšic, ale po přihrávce Lukeše z malého vápna přestřelil. Stejný hráč ale ve 34. minutě otevřel skóre, když poslal míč do sítě po samostatné akci Daniela.


Po přestávce překvapivě vystrčili drápky hosté a v 58. minutě si na dlouhý míč naběhl Beneš a do protipohybu Soukupa vyrovnal na 1:1. Domácím se hra nedařila a o chvíli později při nich stálo štěstí, když hlavička po centru šla nad. Až v závěrečné čtvrthodině se Votičtí nadechli k náporu, ale dlouho se nemohli prosadit. Siegl starší střílel po centru Bareše vedle, po rohu Siegla staršího pálil Málek nad, osamocený Dohnal nevyzrál na Lorence, střelu Maliny zastavilo břevno. Až v 89. minutě si naběhl Bareš na centr Houšky a z krásným volejem rozparádil domácí fanoušky. V nastavení se nejprve Siegl mladší po centru Dohnala netrefil, ale vše napravil ve třetí minutě nastavení, kdy po spolupráci se svým otcem upravil na konečných 3:1.

„První poločas byl jednoznačně v naší režii. Soupeř byl zalezlý, bál se nás, ale my jsme proměnili až pátou vyloženou šanci. Do druhého poločasu nastoupili kluci nepochopitelně, zbytečně nervózní a přestali hrát kombinační fotbal. Soupeř vystrčil růžky a z brejku vyrovnal. Až do konce jsme se trápili. Naštěstí jsme si v závěru vytvořili několik šancí a výhru zlomili na naší stranu. I když druhý poločas nevyzněl od nás dobře, myslím si že jsme si vyhrát zasloužili," oddechl si po zápase kouč Votic Ivan Pihávek.

Branky:
Bartolšic, Bareš, Siegl ml.
Rozhodčí:
Langer
ŽK:
2/-
ČK:
0
Diváků:
160
Domácí:

Soukup – Malina, Gazmend, Rezek, Jelen – Daniel (81. Houška), Málek, Lukeš (73. Siegl ml.), Bareš – Siegl st., Bartolšic (57. Dohnal).

Hosté:
-
Související skupiny
 
šup nahoru