Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Teplýšovice
dorost - Teplýšovice
Regions Cup Votice
Regions Cup Votice

Muži A: SK MARILA Votice - Jiskra Třeboň [18.10.2008]

Datum: Neděle 19.10.2008 20:24 - aktualizováno: Neděle 2.11.2008 16:55Zobrazeno: 1540x
1:4 (1:2)
V úvodu zápasu hrála Marila dobře, ale vyprodukovala jen střelu Málka vedle. V 17. minutě ale udeřilo na druhé straně, když vyražený míč Duchečkem odpálila obrana do Houdka a od něj do sítě – 0:1. Než se stačili domácí vzpamatovat přišla druhá gólová rána hostů, jménem Sedláček. Votičtí se po chvíli oklepali, tlačili se před branku hostů, ale po rohu Zd. Svobody hlavičkoval Rezek vedle, stejně dopadl Zd. Svoboda po přiklepnutí Siegla. Po půlhodině hry se již domácí dočkali, když Zd. Svoboda precizně provedl trestný kop – 1:2.
Votičtí mysleli po přestávce na vyrovnání, ale v 56. minutě přišla pro ně ledová sprcha, když po rohu důrazný Bezemek protlačil míč do sítě. Od té doby upadla hra do průměru a byla bez šancí. Až v závěru zápasu nejprve hlavičkoval Málek po rohu Zd. Svobody vedle a v nastavení využil Maxa chyby Málka střelou k tyči.
„Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a hráli jsme fotbal, jaký jsme chtěli. Po čtvrthodině jsme ustoupili od svých požadavků a vlastně jsme si čtyři góly vstřelili sami. Vlastními chybami, nekoncentrovaností nebo nepřipraveností jsme soupeři darovali výhru. Těžko se nám otáčí zápas, když je mužstvo devastované. Ve druhé půli to již byla křečovitá snaha zvrátit stav, ale naše nehorázné chyby soupeř trestal. Samozřejmě mě mrzí prohra, ale Třeboňští odehráli dobrou partii a po zásluze nás potrestali,“ zhodnotil zápas smutný kouč Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
Zd.Svoboda
Rozhodčí:
Doležal
ŽK:
2/1
ČK:
0
Diváků:
220
Domácí:
Ducheček – Gazmend, Lukeš, Horňák, Málek – Malina (77. Houška), Rezek, Svoboda, Bareš – Siegl st. (86. Dohnal), Bartolšic (57. Daniel).
Hosté:
-
Přílohy
  • Třeboň
    Třeboň

    Domácí gólman v akci

  • Třeboň
    Třeboň

    Gazmend a Lukeš

  • Třeboň
    Třeboň

    Malina (14) a Rezek (11)

Související skupiny
 
šup nahoru