Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - F. Týnec
dorost - F. Týnec
dorost - Jankov
dorost - Jankov

Muži A: SK MARILA Votice - Jiskra Domažlice [3.4.2010]

Datum: Sobota 3.4.2010 21:47 - aktualizováno: Sobota 3.4.2010 22:56Zobrazeno: 1700x
5:0 (3:0)

Votice protrhly střeleckou smůlu dokonce pětkrát

Votice – Divizní fotbalisté MARILY Votice konečně protrhli střeleckou smůlu, což odnesly Domažlice, které inkasovaly pět gólů.

Od úvodního hvizdu se MARILA do soupeře zakousla a hlavně střílela branky. První dvě padly ze standardních situací. nejprve si ve 13. minutě naskočil Neuberg na roh Knoblocha a hlavou protrhl třízápasovou nulovou bilanci. Ve 24. minutě přetavil Faitl hlavou v gól trestný kop Bareše.

„Pomohlo mi DVD a informaci o soupeři. Potvrdilo se, že Domažlice jsou nepříjemným mužstvem, ale velkou slabinu mají při standardních situacích, z nichž jsme vstřelili dva góly,“ měl přečteného soupeře trenér Votic Ivan Pihávek. Další střely Lizáka, Pohorského, Borkovce a Knoblocha šly mimo brankové tyče. Až v 37. minutě udeřilo potřetí, když se po přihrávce Budila a sklepnutí Borkovce krásně trefil Lizák. Hosté nic.

 

 

„Soupeř hrál na jednoho útočníka a my jsme stačili zachytávat kolmé přihrávky do volných prostorů,“ pochválil obranou činnost Pihávek. Po přestávce se začali osmělovat i hosté, ale hlavička Mužíka šla vedle a Bahledovu střelu snadno kryl Mašín. Jinak řádili domácí. Hlavičku Neuberga po rohu vyhlavičkoval hostující hráč z brankové čáry, Knoblochovu ránu po nabídce Lizáka gólman Mleziva vyrazil, po kombinaci Lizák – Budil střílel Pohorský vedle. Ten si ale chuť spravil v 68. minutě, kdy přetavil ve svůj první gól ve Voticích pas Budila. Pohorský ale byl při chuti a také v 82. minutě uzavřel skóre z voleje po centru Houšky.

„Naše hra byla sice svázaná, ale hlavní bylo, že jsme se prosazovali střelecky. Šancí jsme měli více, ale 5:0 je hezký výsledek a klukům výhra po psychické stránce určitě pomůže. Výhra jistě potěšila všechny, co se točí okolo votického fotbalu,“ měl radost po zápase kouč Ivan Pihávek.

 

FOTO Z UTKÁNÍ

Branky:
Pohorský 2, Neuberg, Faitl a Lizák
Rozhodčí:
Řezáč - Kotalík, Kramlová  DS-Andrejs
ŽK:
2/1
ČK:
0
Diváků:
240
Domácí:

Mašín – Viskup, Neuberg, Faitl, Bareš – M. Budil, Knobloch, Lukeš, Borkovec (80. Houška, 90. Říha) – Pohorský (85. Rezek), Lizák.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - Domažlice
    MARILA - Domažlice

    kap.Domažlic Bublík, rozh.Kotalík, Řezáč, Kramlová a domácí kpt.Lukeš

Související skupiny
 
šup nahoru