Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Králův Dvůr
Králův Dvůr
Březnice - Votice
Březnice - Votice

Muži A: SK MARILA Votice - Hořovicko [17.3.2012]

Datum: Neděle 18.3.2012 08:57 - aktualizováno: Neděle 25.3.2012 11:58Zobrazeno: 1648x
0:1 (0:1)

Votice – Divizní Votice se po odloženém zápase v Čížové dočkali otevření jarní fotbalové sezony, když přivítali Hořovicko, které si ale díky dorážce Rampy odvezlo všechny body.

Na přírodní trávě se fotbal moc nehrál, byl to spíše boj. Domácí se nemohli prosadit do šestnáctky a za poločas vyprodukovali jen střelu Veselého, kterou kryl brankář a Walter pálil nad. Defenzivně laděným hostům tak stačila jedna situace ke gólu a následně i k výhře, když byl ve 34. minutě u odraženého míče od tyče nejdříve Rampa.

Po přestávce se sice domácí snažili, ale bez efektu, když v největší příležitosti trefil Veselý z trestného kopu spojnici tyče a břevna. Hosté z brejků také již skórem nepohnuli.

Trenér Votic Ivan Pihávek se po zápase zlobil. „Jako mužstvo jsme nepodali kvalitní výkon. Hráli jsme jenom po vápno, a když už si šance uděláme, tak je zahodíme. Soupeř nás defenzivní taktikou jednou potrestal a ve druhém poločase výhru ubránil. Měli jsme sice optickou převahu a snahu, ale křečovitou a jalovou. Za to co jsme předvedli v útočné fázi, jsme si branku nezasloužili,“  a dodal ke čtveřici hráčů, kteří přišli pomoci z Příbrami: „Bašič ještě nehrál za Příbram, Kdolský je dorostenec a Andrejevič s Papšysem hráli docela dobře.“

http://www.fkpribram.cz/clanky/Prvni-domaci-zapas-nase-farma-nezvladla.2573/

Branky:
34.Rampa
Rozhodčí:
Kotalík
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
160
Domácí:
Novák – Viskup, Faitl, Andrejevič, Papšys – Walter, Kdolský, Veselý, Bareš – Haas, Bašič.
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • MARILA - Hořovicko
    MARILA - Hořovicko

  • MARILA - Hořovicko
    MARILA - Hořovicko

  • MARILA - Hořovicko
    MARILA - Hořovicko

Související skupiny
 
šup nahoru