Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto



Sedlčany - dorost mladší
Sedlčany - dorost mladší

Muži A: SK MARILA Votice - FK Viktoria Žižkov B [4.8.2007]

Datum: Pondělí 6.8.2007 10:23 - aktualizováno: Čtvrtek 9.8.2007 22:21Zobrazeno: 1934x
1:0 (0:0)

První kolo podzimu 2007

V úvodním kole se v dresu domácích představily další bývalí hráči pražské Sparty. Po Vlastimilu Svobodovi, který je v současné době zraněný, a Horstu Sieglovi, se na hřišti objevili Michal Horňák a Zdeněk Svoboda. Právě posledně jmenovaný byl duší Marily, přes kterou šla většina míčů při rozehrávce. A také u něho se zrodila jediná branka utkání, která rozhodla, že tři body zůstaly ve Voticích.
Utkání začalo ve svižném tempu, na kterém se podílela obě mužstva. Úvodní půlhodinka však divákům mnoho šancí nenabídla.Hra se převážně odehrávala ve středu pole. Blízko k brance byli Votičtí ve 24. minutě, kdy se Janů po Sieglově přihrávce prodral po pravé straně a jeho centr neprotlačil do sítě Bartolšic. Na druhé straně z uctivé vzálenosti vystřelil Walter, ale nová akvizice v brance Votic Klíma si s lehkou střelou poradil. Největší šanci v první půli měli domácí ve 35. minutě. Na Svobodův přímý kop si nejvýše naskočil Bartolšic, ale Kolářův reflex zkazil Votickým radost a ani následující dorážka si nenašla do sítě cestu. Hosté se mohli radovat čtyři minuty před půlí. Po rohu zcela nekrytý Bláha hlavičkoval nad.
Přestávka více prospěla domácím, kteří od začátku zvýšili obrátky a začali se tlačit před branku Viktorky. Z toho pramenily rohy. Nejprve v 55. minutě prosvištěla hlavička Bartolšice nad bránu. O čtvrt hodiny však už udeřilo. Svoboda zatočil roh na přední tyč, kde stál Rezek a po jeho líznutí hlavou si míč našel zcela volného Siegla na zadní tyči, pro kterého nebyl problém dopravit balon do odkryté brány - 1:0.Votice i po vstřelené brance dál byly aktivnější. V 77. minutě žižkovský gólman Kolář prohrál souboj se Sieglem, jehož hlavička se snášela do branky. Domácí se už radovali, ale jeden z obránců stačil na poslední chvíli míč vykopnout z brankové čáry do bezpečí. Ani následující protesty neoblomily rozhodčí a hra pokračovala. O chvíli později se pokusil votický Budil přelobovat Koláře, ale míč ze čtyřiceti metrů skončil mimo bránu. Rezerva Viktorky se snažila o vyrovnání, ale domácí obrana hrála spolehlivě a soupeře už k ničemu nepustila.
Ivan Čabala, trenér Marily Votice: „V úvodním kole důležité vítězství, i když první poločas tomu nenasvědčoval. Druhý poločas jsme už měli pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. Z těch šancí se bohužel ujala pouze jedna."

 

rou (BND)

foto JV

Branky:
Horst Siegl
Rozhodčí:
Schröter - Martínek, Šecová DS - Martinec
ŽK:
0/3
ČK:
0
Diváků:
450
Domácí:
Klíma - Janů, Horňák, Gazmend, Málek - Kounovský, Rezek, Z.Svoboda, Bareš (64.Budil) - Bartolšic (89.Daniel), Siegl (83.Slabý).
Hosté:

Přílohy
  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Losování - kapitán Viktorky Šimr a náš Rezek s trojicí rozhodčích - Šecová, Schröter, Martínek.

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Už to mohlo být - Bartolšic jen těsně vedle

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Ani šance Kounovského s Málkem nevyšla

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Sieglův souboj sleduje Z.Svoboda

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Děkovačka po vítězném utkání

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Byli jsme lepší - Slabý, Kounovský , Rezek a Málek

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Horst Siegl - střelec prvního podzimního gólu měl důvod k úsměvu

  • S Viktorkou
    S Viktorkou

    Méně důvodů k úsměvu měl trenér Viktorky Roman Veselý (náš bývalý hráč), ale vzal to sportovně

Související skupiny
 
šup nahoru