Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Domažlice
Domažlice
dorost - Jankov
dorost - Jankov

Muži A: SK MARILA Votice - FK Tábor [24.2.2007]přátel.

Datum: Sobota 24.2.2007 20:36 - aktualizováno: Čtvrtek 8.3.2007 14:01Zobrazeno: 1875x
2:1 (1:1)

Přípravné utkání ve Voticích na škváře.

Do utkání na škváře vstoupili domácí špatně a než se rozkoukali pronikl ve 2. minutě Sokolt obranou a přehozením Solnaře dostal hosty do vedení - 0:1. Votice branka probudila, dobře kombinovaly a tlačily se před branku Tábora. Střely Nepivody a Hájka ještě skončily vedle, ale ve 12. minutě se po kombinaci Budila a nové votické tváře Bartolšice dostal míč k Hájkovi, který si ho zpracoval na prsou a pěkným volejem vyrovnal na 1:1. Do přestávky mohl dostal Votice do vedení ve 33. minutě Janů, když se objevil po přihrávce Bartolšice sám před gólmanem, ten však střelu k tyči vyrazil na roh. V 51. minutě unikl Bartolšic a naservíroval míč Hájkovi, který ho propasíroval pod hostujícím brankářem - 2:1. Domácí měli hru pod kontrolou, ale gólově se již neprosadili (Hájek, Bartolšic, Daniel, Nepivoda, Šimáček). Hosté hrozili jen z rychlých brejků, které většinou zakončili mimo votickou bránu, a dvakrát bez problémů zasahoval gólman Soukup.

„Oproti ostatním zápasům si dali kluci říct a bylo u nich vidět nasazení, bojovnost a hlavně disciplína. Pozitivem byl příchod útočníka Bartolšice. Je to konstruktivní fotbalista, do zakončení, vypracoval šance a určitě bude posilou," zhodnotil zápas trenér Votic Ivan Čabala a pochválil novou posilu z Bohemians Praha Jakuba Bartolšice.

 

Foto L.Křemen a J.Voráček

Branky:
Hájek 2x - Sokolt
Rozhodčí:
Jan Bartoš
ŽK:
-
ČK:
-
Diváků:
60
Domácí:
Solnař (46.Soukup) - Dušátko (66.Štork), Svoboda, Janů, Baťha (56.Šimáček) - Budil, Nepivoda, Daniel, Lantora (87.Dušátko) - Hájek, Bartolšic. Trenér Ivan Čabala.
Hosté:
-
Přílohy
  • Votice-Tábor 01
    Votice-Tábor 01

    Nápřah Hájka a je srovnáno

  • Votice-Tábor 02
    Votice-Tábor 02

    Baťha přišel o míč jen za cenu faulu

  • Votice-Tábor 03
    Votice-Tábor 03

    Jakub Bartolšic

  • Votice-Tábor 04
    Votice-Tábor 04

    Tomáš Hájek na zemi, nad ním Vlasta Svoboda a rozhodčí Bartoš

  • Votice-Tábor 05
    Votice-Tábor 05

    Poločasová porada trenéra Ivana Čabaly

  • Votice-Tábor 06
    Votice-Tábor 06

    Zakotví nová tvář v mužstvu Milana Šedivého?

Související skupiny
 
šup nahoru