Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

rozlosování finále
rozlosování finále
žáci starší - Říčany
žáci starší - Říčany

Muži A: SK MARILA Votice - FK Meteor Praha VIII [14.3.2009]

Datum: Sobota 14.3.2009 21:51 - aktualizováno: Sobota 14.3.2009 22:19Zobrazeno: 2004x
0:1 (0:1)

Kouč Ivan Pihávek: Propadli jsme v důrazu a nasazení

Votice/ Na umělé trávě se představila Marila Votice v prvním jarním divizním utkání proti Meteoru Praha a nedopadla dobře, když na nové umělé trávě prohrála.

Marila Votice – Meteor Praha 0:1


Domácí trenér Pihávek nasadil do zápasu všechny nové posily Neuberga, Faitla, Waltera, Očovana a Knoblocha přesto to k vítězství nevedlo. „Trošku nám vázla souhra, přesto se ukázala jejich síla. Jsou to mladí šikovní kluci s příslibem do budoucna,“ věří Ivan Pihávek.


Votickým se nepovedl úvod, který defakto rozhodl o výhře hostů. V 5. minutě ještě střelu hostů vyrazil Ducheček na roh, ale o chvilku později srazil votický brankář centr před sebe a nehlídaný Kasman uklidil míč do sítě. „Gólu předcházela chyba Pavla Málka a brankáře. Takové chybě prostě udělat nemůžou. Ukázala opět naše slabina z podzimu. Místo abychom byli od začátku aktivní, propadli jsme letargii, přenechali iniciativu soupeři až jsme si vykoledovali branku,“ zlobil se votický trenér.


Domácí se snažili vyrovnat, ale proti zhuštěné obraně hostů to šlo ztěžka a střely Očovana a Waltera nenašly správný cíl. „Těžko se nám těžko překonával val soupeře, který hrál v devíti lidech vzadu a na jednoho útočníka. Špatně jsme se trápili, špatně se pohybovali, málo se prosazovali a naopak hosté zlobili, protože měli psychickou podporu,“ našel kouč příčinu neúspěchu.


O přestávce nechal trenér Pihávek v kabině Málka a Malinu a do hry poslal Siegla mladšího a Horvátha. Ve druhém dějství domácí přitlačili hosty na jejich polovinu, vytvořili si šance, ale střelu Očovana vyrazil brankář Caudr na roh, po centru stejného hráče pálil Siegl vedle a Walter trefil z rohového kopu břevno. Hosté podnikali hlavně v závěru rychlé brejky do otevřené votické obrany, ale v největší příležitosti Fíček nadvakrát nedal. Přesto si Meteor odvezl z Votic tři body.

 

„Po přestávce jsme hru srovnali, tlačili jsme se dopředu, ale v útoku jsme byli totálně jaloví. Když už jsme si vypracovali maximální šanci, tak jsme ji do prázdné branky nepochopitelně zahodili. Soupeř chytrým zdržováním dohrál zápas do konce,“ zhodnotil druhý poločas Ivan Pihávek a zklamaně dodal k celému zápasu: „Prohra mě samozřejmě mrzí, ambice jsme si dělali vysoké, ale srazilo nás to na kolena. Musím ale přiznat, že jsme toho udělali málo, abychom zápas zvrátili. Propadli jsme v nasazení a důrazu, což jsou věci, s kterými mužstva vyhrávají. Nedá se nic dělat, musíme zkusit zabojovat v dalším zápase.“

Benešovský deník/ Pavel Šimáček

Branky:
- 8.Kosman
Rozhodčí:
Němec -Průcha, Kotalík   DS Židík
ŽK:
1/3
ČK:
0
Diváků:
350
Domácí:

Ducheček – Málek (46. Horváth), Neuberg, Lukeš (69. Daniel), Faitl – Malina (46. Siegl ml.), Walter, Rezek, Bareš – Očovan, Knobloch.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - Meteor
    MARILA - Meteor

Související skupiny
 
šup nahoru