Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Vlašim
Votice - Vlašim
dorost mladší - Rakovník
dorost mladší - Rakovník

Muži A: SK MARILA Votice - FK Králův Dvůr [26.5.2007]

Datum: Úterý 29.5.2007 09:13 - aktualizováno: Pátek 1.6.2007 23:15Zobrazeno: 1651x
1:3 (0:2)

 

V krajském derby jasně vládli hosté, také díky střelecky disponovanému Fulínovi. Domáci dělali velmi dobře hrajícímu soupeři většinou jen komparz. Po vlažném úvodu udeřili v 11. minutě hosté. Domácí ztratili na polovině hřiště míč, z protiútoku Frydrych našel Fulína, ten se zbavil Nováka a technickou střelou rozvlnil síť - 0:1. Vzápětí pálil Červenka z dobré pozice nad. Ve 25. minutě vyslal bombu opět Červenka, Solnař míč vyrazil, ale na dorážku všudybyla Fulína nestačil - 0:2. Domácí měli sice snahu, ale většinou jen po trestné území, kde však hostující obránci kralovali. Chybovali jen jednou ve 28. minutě, ale Bareš po dlouhém Budilově nákopu ztroskotal na gólmanovi Mojžíšovi. Střela Svobody z dálky skončila v rukavicích brankáře a hlavička Málka nad.
Po přestávce hosté hru kontrolovali a podnikali nebezpečné brejky. V 50. minutě ještě osamocený Dochtor na Solnaře nevyzrál, ale za pět minut již Fulín podél gólmana uzavřel svůj hattrick - 0:3. Domácí zápas nezabalili a snažili se o zkorigování, ale Maronovu střelu vyrazil Mojžíš na roh a Bareš po hlavičce Siegla pálil nad. V 78. minutě šel Bareš do souboje s brankáře Mojžíšem, kterému míč vypadl z rukou a Bartolšic do prázdné branky vykřesal pro Votice jiskřičku naděje - 1:3. Ihned po rozehrání mohl stejný hráč utkání zdramatizovat, ale po uličce Siegla pálil do nohou brankáře. Závěrečné minuty dohrávali domácí o deseti bez zraněného stopera Svobody, kterého „přejel" skluzem střelec Fulín a již neměli síly na zvrat.


Ivan Čabala, trenér Votic: „Podali jsme nejhorší výkon v sezoně a soupeř nás přehrával ve všech směrech. Takhle se nehraje o místa v sestavě. To co jsme si řekli v kabině, hráči dělali na hřišti opačně. Takhle odevzdaně, navíc doma, jsme ještě nehráli."

 text a foto - sim

Branky:
78.Bartolšic
Rozhodčí:
Rauch
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
300
Domácí:
Solnař - Janů, Svoboda, M.Budil (46.Malina), Novák (32.Lantora) - Maron, Málek, Rezek, Bareš - Nepivoda (54.Bartolšic), Siegl.
Hosté:

Přílohy
  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Novák a Svoboda

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Rezek a Bareš

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Nepivoda

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Siegl, Bartolšic a Malina

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Rezek a Siegl

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Svoboda

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Bouček, Svoboda a Javorský

Související skupiny
 
šup nahoru