Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost-Petrovice
dorost-Petrovice
dorost - Petrovice
dorost - Petrovice

Muži A: SK MARILA Votice - FK Horažďovice [13.10.2007]

Datum: Úterý 16.10.2007 10:10Zobrazeno: 1710x
1:0 (1:0)

Jediná a rozhodující branka padla ve 2. minutě po rohovém kopu a závaru před brankou, míč se odrazil od břevna k Sieglovi a ten si už věděl rady - 1:0. Domácí pak po celý zápas marně dobývali horažďovickou branku, vypracovali si řadu šancí, ale dalších gólů se nedočkali. Zvláště Z. Svoboda, Kounovský, Slabý  a Siegl byli aktivní a neustále zaměstnávali brankáře hostí Koláře, který několikrát musel předvést své umění. Votičtí měli i pořádný kopec smůly, když střely Horňáka a Kounovského orazítkovaly břevno a tyč a dvakrát odvraceli z brankové čáry bránící hráči Horažďovic.
Ivan Čabala, trenér Votic: „Zasloužené vítězství, škoda jen, že to nebylo vyšším rozdílem, protože během devadesáti minut jsme měli převahu, z které se vyskytla řada šancí. Bohužel se neproměnily. Proti posledním zápasům, kde jsme střelecky zaostávali, jsme tentokrát stříleli jak u Verdunu. V týdnu jsme se střelbě věnovali a dál budeme. Pozitivní je, že se do šancí dostáváme, jen ta koncovka selhala. Snad nám to tam začne padat. Udělali jsme také nějaké změny v sestavě a na hře se to projevilo. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, které zápas odjezdilo, ale zvlášť bych chtěl vyzdvihnout Slabého. Hrál výborně a za výkon si zasloužil vstřelit branku. Svobodu už ani chválit nemusím, z jeho přihrávek se celá hra odvíjí." 

rou,jav   

Branky:
Siegl
Rozhodčí:
Vrzal
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
450
Domácí:
Klíma - Janů (62.Bareš), Gazmend, Horňák, Málek - Gruber (85.Hájek), Z.Svoboda, Rezek, Slabý (89.V.Budil) - Kounovský,Siegl.
Hosté:
soupiska
Související skupiny
 
šup nahoru