Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Sedlec - žáci mladší
Sedlec - žáci mladší
Dobříš - Hostouň
Dobříš - Hostouň

Muži A: SK MARILA Votice - FC Zličín [1.9.2010]

Datum: Pátek 3.9.2010 20:52 - aktualizováno: Pátek 3.9.2010 20:58Zobrazeno: 2114x
8:1 (4:0)

Votice předvedly kanonádu

Votice – Po třech zápasech bez výhry se fotbalisté Marily Votice,  v předehrávaném 5. kole divize, zdravě naštvali a deklasovali zatím nebodujícího nováčka ze Zličína. Hodili tak rukavici mistru ligy Spartě Praha, která s nimi hraje v sobotu Ondrášovka cup. Střelecky se blýskla i nová ligová posila Jan Svátek, která naposledy hrála ve Vlašimi.

 

Autor: Pavel Šimáček

Od začátku se hrnul na branku Zličína jeden útok za druhým a domácí rozjeli brankostroj. Skóre otevřel Lizák po centru Knoblocha, druhý zářez přidal Lizák z penalty po faulu na Lukeše, třetí gól přidala nová posila Svátek po akci Kwame – Lizák. Poločasový stav uzavřel Janů po rohu Knoblocha.

Po přestávce pokračovala Marila v kanonádě. Pátý gól zavěsil Walter po přihrávce Bareše, na 6:0 zvyšoval hlavou Kwame po centru Knoblocha. Poté hosté snížili Palukou, ale poslední slovo měli Walter a Janů po rohu Knoblocha.

„Konečně jsme se prosadili střelecky, i když soupeř byl po kondiční stránce dobře připravený a v mezihře nám znepříjemňoval život. Když jsme se na hřišti rozkoukali, tak jsme se dostali do šancí, které jsme proměnili. Jsem rád, že jsme se chytli, protože se blíží zápas se Spartou,“ měl radost z kanonády trenér Votic Ivan Pihávek a pochválil novice v týmu: „Pomohl nám příchod Honzy Svátka, který nám v koncovce zjednodušil hru, předvedl styl typického útočníka a dařilo se mu i střelecky. Navíc se prosadili i střelci, od kterých očekáváme góly a kterým to pomůže i psychicky.“

http://www.fotbalnews.cz/

 

Branky:
16. a 30. (z PK) Lizák, 45. a 80. Janů, 61. a 74. Walter, 40. Svátek, 65. Kwame – 72. Paluka.
Rozhodčí:
Kožár
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
140
Domácí:

Mašín – Viskup, Faitl, Janů, Bareš (77. Řehák) – Knobloch, Lukeš (60. Horváth), Kwame, Walter – Lizák (67. Pohorský), Svátek.

Hosté:
Zamazal – Mlejnek, Zahálka, Moudrý, Pecinovský (46. Paluka) – Šatný (87. Valoušek), Háša, Svůra, Čížek – Novák, Žák (62. May). 
Související skupiny
 
šup nahoru