Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA - 1.FK Příbram v Drachkově
MARILA - 1.FK Příbram v Drachkově
béčko - Podlesí
béčko - Podlesí

Muži A: SK MARILA Votice - FC Bzová [30.9.2006]

Datum: Pondělí 2.10.2006 22:18Zobrazeno: 1800x
1:1 (1:0)

Votičtí začali i s Horstem Sieglem náporem a v prvních sedmnácti minutách si vyprcovali několik dobrých šancí. Jenže Šimáček zakončil centr Nepivody vedle, Budilovu bombu po přihrávce Bareše vyrazil Palek na roh, po dlouhém autu Budila hlavičkoval Šimáček do břevna, Budilova dělovka skončila vysoko nad, Sieglovu ránu vykopl Palek, stejně tak zlikvidoval i dorážku Hájka. Hosté vprvní půli zahrozili jen jedovkou Šmída, kterou vyrazil Soukup a dorážka Ehla skončila v boční síti, další dvě střely Smejkala a Dubského skončily vedle. Gólový moment přišel ve 33.minutě, kdy byl v pokutovém území faulován Hájek. Následnou penaltu proměnil Janů - 1:0. Před koncem poločasu došlo možná k rozhodujícímu momentu utkání, když centr Hájka srazil obránce rukou, ale rozhodčí nenašel odvahu nařídit druhou penaltu.

Po přestávce se Bzová tlačila před domácí branku, ale bez vyložené šance. Domácí spoléhali na brejky, dvě šance Budilova a Nepivody brankou neskončily a přišel trest. V 70.minutě napřáhl z pětadvaceti metrů Smejkal a jeho projektil skončil v domácí síti - 1:1. Ještě v 80.minutě vytáhl trestný kop Dubského Soukup s pomocí břevna na roh. V závěrečném tlaku Votic ještě šance Nepivody a Siegla skončily mimo tyče Bzové.

Miloslav Kohoutek, trenér:" Zápas měl opět před výbornou diváckou kulisou velmi dobrou úroveň a obě mužstva předváděla solidní kopanou.Se ztrátou bodů nemohu být spokojený, ale musím hráče pochválit. S touhou po vítězství bojovali a dřeli po celé utkání. Vytvořili jsme si mnoho brankových příležitostí, ale tentokrát nám nepřálo štěstíčko. Hosté ve druhém poločase z minima dosáhli maximum, když se jim jedinou střelou z dálky podařilo vyrovnat." 

Branky:
Janů (P) - Smejkal
Rozhodčí:
Grimm
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
850
Domácí:
Soukup - Janů, Svoboda, Rezek, Lantora - Hájek (48.Kolář), Siegl, Budil, Bareš - Nepivoda (86.Baťha), Šimáček (79.Holler).
Hosté:
-
Přílohy
  • Před brankou Bzové bylo občas horko
    Před brankou Bzové bylo občas horko

  • Hrajeme pro diváky, kterých přišlo opravdu hodně
    Hrajeme pro diváky, kterých přišlo opravdu hodně

  • Rychle pryč od naší branky
    Rychle pryč od naší branky

  • Teď měl soupeř kliku
    Teď měl soupeř kliku

  • Vzdušný souboj našeho jediného střelce
    Vzdušný souboj našeho jediného střelce

  • Konec, zklamání z výsledku
    Konec, zklamání z výsledku

  • Horst neměl pokoj ani po utkání
    Horst neměl pokoj ani po utkání

  • Našla si ho slovenská televize JOJ
    Našla si ho slovenská televize JOJ

  • k večeru už byla zase dobrá nálada
    k večeru už byla zase dobrá nálada

Související skupiny
 
šup nahoru