Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Písek
Písek
Dorost porazil i Motorlet
Dorost porazil i Motorlet

Muži A: SK MARILA Votice - Dukla Praha B [22.8.2009]

Datum: Pátek 28.8.2009 10:52 - aktualizováno: Pátek 28.8.2009 13:33Zobrazeno: 1475x
4:2 (2:0)

 

Horváth režíroval výhru Votic

Votice - Tým SK MARILA Votice se snažil urvat první výhru nad nováčkem divize béčkem Dukly Praha, což se povedlo, i když si cestu za tři body trochu zkomplikoval /P.Simacek-Denik/

 

MARILA měla raketový úvod, a Horváth se do 11. minuty dvakrát trefil. Nejprve po zblokované Barešově střele a poté poslal odražený míč do sítě. Do poločasu ještě agilní Horváth pálil vedle a zblokovanou střelu lapil brankář, stejně jako Rezkovu dělovku. Hosté si si vytvořili jen jeden závar, který obrana Votic uhasila. Ihned po přestávce ale přišel pro domácí šok, když Hrdina po rychlém brejku a Radosta po závaru, během dvou minut vyrovnali. Domácí si však první výhru v ročníku nenechali vzít a vytvořili si tlak. V 52. minutě unikl Horváth a krásnou přihrávkou vyzval Knoblocha před prázdnou brankou ke skórování, který nabídkou nepohrdl. O chvíli později spolupráci stejných hráčů zakončil počtvrté do pražské sítě Viskup. Poté již hráči Marily kontrolovali výhru.

„Trenéři měli infarkt a diváci se bavili. Do zápasu jsme vstoupili správnou nohou a rychle jsme dali dva góly. Hru jsme měli pod kontrolou, i když se Dukla snažila kombinovat, ale jen mezi obránci a záložníky. V kabině jsme si řekli, že chceme chytit začátek druhého poločasu, ale soupeř dvakrát nakopl míč do našeho vápna, my jsme balón neodkopli a Dukla vyrovnala. Naštěstí jsme zvedli hlavu a mohli vyhrát ještě větším rozdílem. S výhrou jsem spokojený, ale jsem trochu rozčarovaný, že jsme zbytečně soupeře dostali do hry, na tom musíme ještě zapracovat,“ našel pihy na kráse trenér Votic Ivan Pihávek.

 http://benesovsky.denik.cz/

http://www.prazskyfotbal.cz/

Branky:
Horváth 2, Knobloch a Viskup
Rozhodčí:
Jména
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
270
Domácí:

Januš - M. Budil (79. Málek), Faitl, Gazmend, Bareš - Viskup, Rezek, Lizák, Walter (65. Houška) - Horváth (88. Siegl), Knobloch.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - DUKLA
    MARILA - DUKLA

Související skupiny
 
šup nahoru