Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Svoboda Zdeněk - 1972
Svoboda Zdeněk - 1972
SKFS - Kunice
SKFS - Kunice

Muži A: SK MARILA Votice - Bohemians Praha [28.7.2007]

Datum: Neděle 29.7.2007 10:22 - aktualizováno: Úterý 31.7.2007 21:35Zobrazeno: 2238x
2:4 (0:2)

I.kolo poháru ČMFS

Votičtí funkcionáři stačili do poháru zaregistrovat většinu svých posil, takže se na hřišti objevili dva bývalí hráči Sparty Praha Zdeněk Svoboda a Michal Horňák, Albánec Mullai Gazmend, útočné duo David Kounovský a Jakub Bartolšic a brankář Jan Klíma.
V úvodních dvaceti minutách se mužstva hledala. Favorizovaní hosté měli sice více míč na kopačkách, ale domácí obrana je do šance nepustila. Jenže ve 20. minutě Bohemka podnikla rychlý protiútok a první vážnější šanci přetavila v gól, když si Šisler naběhl na kolmici a po kličce Klímovi zasunul balón do prázdné branky - 0:1. Poté překvapivě převzali iniciativu domácí, dobře kombinovali, ale finální přihrávka chyběla a střely Bartolšice a Rezka mířily vedle. Důležitý moment zápasu přišel v nastavení prvního poločasu. Slabý chyboval na polovině soupeře, hosté okamžitě podnikli rychlý výpad a dva hráči se řítili na osamoceného Horňáka. Ten zasáhl přihrávku Zoubka na Ibeho rukou a prvoligový rozhodčí Jílek nařídil správně penaltu, kterou Zoubek proměnil, ač mu Klíma vystihl směr - 0:2.
Po přestávce pokračovali Votičtí v aktivní hře. V 51. minutě Bartolšic vyprášil brankáři Wintrovi rukavice dělovkou z hranice šestnáctky. V 64. minutě již vypukla domácí radost. Na rohový kop Zdeňka Svobody si naskočil neatakovaný Bartolšic a hlavou zamířil k tyči - 1:2. Radost domácím nevydržela dlouho. Ihned po rozehrání pronikl Galbavý do šestnáctky Votic, byl faulován Lantorou a rozhodčí Jílek ukázal podruhé na penaltový puntík. Zoubek zamířil opět k levé tyči, Klíma mu zase směr vystihl, míč přesto skončil v síti - 1:3. Domácí gól opařil a střížkovská Bohemka až do konce kontrolovala hru. V 79. minutě zkoušel Šisler přehodit po sóle Klímu, ale ten pokus o lob zneškodnil. Za dvě minuty zahrával Gazmend hlavou „malou domů", kterou vystihl Majer a po kličce Klímovi upravil na 1:4. Hosté ještě mohli zvýšit vedení, ale střely Fenyka a Galbavého skončily vedle. V závěru se ke slovu dostali i domácí. V 85. minutě si na Horňákův pas naběhl Budil a vyslal dělovku, se kterou měl Winter plné ruce práce. Ve třetí minutě nastavení zahrával Zdeněk Svoboda trestný kop, Janů hlavičkoval a Horňák skluzem zmírnil votickou bolest z vyřazení z poháru - 2:4.
„Odehráli jsme slušný zápas, ale soupeř potrestal čtyřmi góly naše hrubé chyby, jak ze dvou penalt, tak z našich malých domů. Očekával jsem lepší výsledek, ale Bohemka postoupila zaslouženě," zhodnotil zápas trenér Votic Ivan Čabala.

sim

foto JV

Branky:
Bartolšic, Horňák - Zoubek 2 (2xpen.), Šisler a Majer
Rozhodčí:
Jílek Jan - Němec Václav, Čmucha Karel - DS - Veltruský Jiří
ŽK:
-
ČK:
-
Diváků:
-
Domácí:
Klíma - Janů, Horňák, Gazmend, Málek (46.Lantora)- Slabý, Svoboda, Rezek, Bareš (77.Budil M.)- Kounovský (70.Daniel), Bartolšic.
Hosté:
Winter - Olejník, Obermajer, Hajník, Lukeš, Fenyk, Ibe, Galbavý, Šisler, Zoubek, Bartoš/Macháček, Majer a Faitl.
Přílohy
  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Výhoda pro Zdeňka Svobodu

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Žlutá pro Šislera

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Málek vítězně s Ibem

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Ibe - Horňák

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Bráníme - Klíma, Janů a Gazmend

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Na 1:2 snížil Bartolšic

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Další penalta. V bráně otrávený Klíma, rozhodčího Jílka atakují domácí...Rezek, Janů, Bareš, Lantora a všechny jde uklidnit Zdeněk Svoboda.

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Klíma, Janů a Horňák

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Ztracen v davu diváků je i pan Kapr z Bohemky

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Uprostřed hřiště Slabý, Janů a Gazmend

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Gól Horňáka si zapisuje rozhodčí Jílek do notýsku

  • Bohemians Praha
    Bohemians Praha

    Konec. Plac opouští referee Jílek a Němec,naši Rezek, Klíma a Gazmend

Související skupiny
 
šup nahoru